Έπνιξε τον πόνο της για το δράμα των Ελλήνων στα μπουζούκια

gerovasili

Πριν λίγες μέρες η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωνε πως «Ο λαός θα αισθανθεί δικαιωμένος που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ» και τελικά… εθεάθη να τα σπάει στο Γκάζι!

Το πρωί φωνασκεί στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι η κυβέρνηση δεν θα φέρει νέους φόρους, ούτε περικοπές συντάξεων, ούτε θα πουλήσει τα «κόκκινα δάνεια» σε ξένα funds. Το μεσημέρι δηλώνει πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με τους «θεσμούς» γι’ αυτά τα κρίσιμα ζητήματα. Το απόγευμα τα ψηφίζει όλα στην βουλή και το βράδυ τα σπάει στα μπουζούκια… «στην υγειά των κορόιδων».

Η κ. Γεροβασίλη, εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα του Γ. Μαργαρίτη και της Ραλλίας Χρηστίδου στο Γκάζι, όπου φαινόταν πραγματικά να το διασκεδάζει. Οι δύο κυρίες μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικές μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η τραγουδίστρια δεν δίστασε να καθίσει και δίπλα στην κυβερνητική εκπρόσωπο και να τραγουδήσει μαζί της. Άλλωστε η κυρία Γεροβασίλη γνωρίζει καλά τη Ραλλία Χρηστίδου, αφού η τελευταία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Advertisements