Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση ενάντια στον… ΣΥΡΙΖΑ

APERGIA

Το κόμμα – τσίρκο που κατάφερε να γίνει κυβέρνηση, αλλά παραμένει και στην αντιπολίτευση. Δύο σε ένα: Τα έχει όλα και συμφέρει.

Πρόσκληση συμμετοχής στην πανελλήνια απεργία των συνδικάτων της Πέμπτης εξέδωσε το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για να διαδηλώσουν «κατά των μέτρων λιτότητας» και «ενάντια στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές». Δηλαδή ενάντια σε όλα αυτά που εφαρμόζει το ίδιο τους το κόμμα, εκτός αν πρόκειται περί… συνωνυμίας!

Η σουρεάλ ανακοίνωση βρίθει… επαναστατικότητας και καταλήγει στο ότι ο λαός θα πρέπει να δώσει «δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που με κάθε μέσο προσπαθούν να επιβάλλουν τη συνέχιση των πολιτικών που οδήγησαν στην ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση της ανεργίας και οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας.»

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ! Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα εμφανιστεί στην συγκέντρωση ο Αλέξης Τσίπρας. Με τους Συριζαίους όλα είναι πιθανά…

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Advertisements