Δεν μπορούν να σβήσουν την Μνήμη του Γιώργου και του Μανώλη

Με αφορμή αυτό το βίντεο που είναι αφιερωμένο στα αδέλφια μας το Γιώργο και το Μάνο, οι διαχειριστές του facebook διέγραψαν το προφίλ μου.

Το ίδιο χυδαίο σύστημα που κυβερνά και ελέγχει με άθλιο τρόπο την ανθρωπότητα και την πατρίδα μας. Το ίδιο σύστημα που όπλισε τα χέρια των δολοφόνων, δύο άοπλων νέων αντρών που αγωνιζόντουσαν για εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, επιχειρεί με κάθε τρόπο να σβήσει τα ονόματά τους από τη μνήμη των Ελλήνων, ακόμη και μέσα από τα υποτιθέμενα ανεξάρτητα και ελεύθερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιεχόμενο του βίντεο δεν είναι ούτε υβριστικό, ούτε προσβλητικό. Ύμνος στη θυσία των δύο Εθνικιστών είναι!

Οι Χρυσαυγίτες δεν εξαρτόμαστε από τα διεφθαρμένα διαδικτυακά ή τηλεοπτικά μέσα τους για να διατηρούμε και να μεταλαμπαδεύουμε την εθνική μνήμη. Πόσο μάλλον για να θυμόμαστε και να τιμούμε τους νεκρούς μας!!! Οι ομιλίες στις τοπικές μας οργανώσεις ανά την επικράτεια, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Γ.Α.Δ.Α. το Σάββατο και η τελετή μνήμης στον τόπο της θυσίας τους στο Ν. Ηράκλειο την Κυριακή 1/11 με τη συμμετοχή χιλιάδων εθνικιστών το αποδεικνύουν περίτρανα!

Γιώργο και Μάνο, αυτοί που είχαν τη χαρά να σας γνωρίσουν στη ζωή και στον αγώνα, αυτοί που είχαν την τιμή να σας δουν να κείτεστε αιμόφυρτοι, αλλά και όλοι αυτοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που διαπνέονται από εθνικιστικά ιδανικά και ρίγησαν από συγκίνηση με τον άδικο χαμό σας, θα φροντίσουμε για τη διατήρηση της μνήμης και για τη δικαίωση του αγώνα, όσα χρόνια και αν περάσουν.

                  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Σωτηρόπουλος Μενέλαος
Τ.Ο. Πύργου

Advertisements