Αν θες να έχεις τύχη στην Ελλάδα, δήλωσε πρόσφυγας

SXOLEIO

Η παρακάτω συγκλονιστική είδηση, για τη φτώχεια και τη δυστυχία που έχουν φέρει τα Μνημόνια στους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα, προέρχεται από ιστολόγιο των Πατρών:

Πάτρα: Κοριτσάκι δεν πήγαινε στο νηπιαγωγείο γιατί δεν είχε να φάει
Δραματικές διαστάσεις έλαβε τελικά η φτώχεια στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου καθημερινά καταγράφεται μία αίτηση προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου, από άστεγη οικογένεια που τώρα κοιμάται σε χαμόσπιτα και αυτοκίνητα αλλά και ανθρώπους μόνους, με αυξανόμενο μάλιστα ρυθμό.

Οι αιτήσεις για σίτιση επίσης αυξάνονται συνεχώς, με την καινούργια καταγραφή των απόρων, να ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής. Από τα σχολεία ξεκίνησαν ήδη τα αιτήματα για μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα βασικής διατροφής και είναι σε εξέλιξη η εφαρμογή μέσα στο Οκτώβριο. Την περασμένη εβδομάδα σε νηπιαγωγείο της Πάτρας, κοριτσάκι για ημέρες δεν πήγαινε γιατί η μητέρα του δεν είχε να βάλει τρόφιμα, μέσα στο κουτάκι του, για πρωινό!

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, η πλουσιομαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου –που μας φέσωσε για τα καλά με τους χλιδάτους Olympic Games του 2004- ανακοίνωσε ότι θα ταΐζει τους λαθρομετανάστες του «Κέντρου Φιλοξενίας» Σίνδου, ενώ η οικογένεια των Βαρδινογιανναίων, ότι θα προσφέρει ιατρική βοήθεια στα παιδιά των «προσφύγων».

Συμπέρασμα: Όποιος Έλληνας –ενήλικας ή παιδί- δεν έχει να φάει, δεν έχει παρά να δηλώσει «πρόσφυγας». Οι πλουτοκράτες θα λύσουν το πρόβλημά του σε χρόνο ντε-τε!

http://ethnikismos.net

Advertisements