Χρυσή Αυγή σημαίνει Αγώνας και Πίστη στη Νίκη

sotiropoulos

Με το αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα στο νομό που ανέβασε και μάλιστα σημαντικά τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους αγωνίστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα καθώς και το λαό της Ηλείας που πίστεψε στις θέσεις μας, ενάντια στην αισχρή προπαγάνδα εναντίον μας, που γιγαντώθηκε τις τελευταίες μέρες πριν τις κάλπες και ενάντια σε πάσης φύσεως απειλές και εκβιασμούς σε τοπικό επίπεδο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα που μας φέρνει πρώτους με διαφορά στη δυτική Ελλάδα και παραλίγο να μας εξασφαλίσει βουλευτική έδρα είναι ένα ηχηρό χαστούκι, όχι μόνο για το σύστημα, αλλά και για κάποιους πονηρούς που παρίσταναν τους υπερεθνικιστές τα τελευταία χρόνια στο νομό και συστηματικά όπου τους εξυπηρετούσε το έπαιζαν Χρυσαυγίτες και όπου όχι, επιχειρούσαν με παραμύθια να βλάψουν την Χρυσή Αυγή.

Αυτοί οι κύριοι ουδεμία σχέση έχουν με τον εθνικιστικό χώρο και δρουν ως όργανα των συστημικών κομμάτων. Δικαιωθήκαμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο καθώς τους είδε αυτούς τους υπερπατριώτες αγκαλιά ο λαός της Ηλείας με εκπροσώπους και υποψηφίους της ΝΔουλας. Αγκαλιά με τους μνημονιακούς, με αυτούς που εποικίζουν την χώρα μας με αλλοφύλους.

Εδώ να επισημάνω ότι οι Ηλείοι έχουν το πλεονέκτημα να λειτουργούν στο νομό δύο Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Στον Πύργο και στη Βάρδα. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του εθνικιστικού κινήματος να επισκέπτονται έστω μία φορά το μήνα τα γραφεία μας για να είναι σε άμεση επαφή με μέλη και στελέχη της Χ.Α. και να μην τους εξαπατά ο κάθε τυχάρπαστος, αυτοαποκαλούμενος κομματάρχης.

Επιπλέον ο εθνικιστικός αγώνας είναι συνεχής και όχι μόνο την περίοδο των εκλογών. Ειδικά με τις δύσκολες μέρες που έρχονται, για εμάς τώρα αρχίζει!

Ελάτε κοντά μας είτε για να ενισχύσετε τον αγώνα μας, είτε για να μας εκθέσετε τα προβλήματα της περιοχής σας. Με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε δίπλα στο λαό της Ηλείας! Μέχρι την τελική Νίκη!

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
Χρυσή Αυγή Πύργου

Advertisements