Στήριξε την Ελληνική παραγωγή, μην αγοράζεις ξένα προϊόντα

579239744

Μπορεί το Μνημόνιο να έχει -στην κυριολεξία- επιβληθεί στους Έλληνες, όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που κανένας δεν μπορεί να στα επιβάλλει.

Όπως για παράδειγμα, τα προϊόντα που αγοράζεις καθημερινά, τα βασικά είδη διαβίωσης. Μην στηρίζεις τις πολυεθνικές εταιρίες, προτίμησε τους Έλληνες παραγωγούς οι οποίοι διώκονται βάναυσα από την χούντα του Μνημονίου.

Δώσε τα χρήματά σου εκεί που πρέπει. Αγόρασε μόνο Ελληνικά προϊόντα και μόνο από Ελληνικά καταστήματα που δίνουν εργασία σε Έλληνες.

Το γάλα από την Βουλγαρία, ή οι πατάτες Αιγύπτου δεν θα προσφέρουν κάτι περισσότερο από τα αντίστοιχα ντόπια αγαθά της Ελληνικής Γης και επιπλέον αγοράζοντας με Εθνική Συνείδηση, τα χρήματα επιστρέφουν στον τόπο μας.

Κάνε το προσωπικό σου σαμποτάζ στις ξένες εταιρίες που πουλάνε τα είδη τους στην Πατρίδα μας ακριβότερα απ’ ότι στο εξωτερικό! Σήμερα το ξεκινάς εσύ, αύριο θα το κάνουν όλο και περισσότεροι Έλληνες που θα καταλάβουν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά και πως μόνο οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα. Κανένας ξένος δεν θα ενδιαφερθεί για τα δικά σου προβλήματα.

Μην γίνεσαι συνένοχος στη διάλυση της Εθνικής Παραγωγής: Μπορείς να την ενδυναμώσεις, έχεις την δύναμη αρκεί να το πιστέψεις σαν τρόπο ζωής.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Advertisements