Ανήκουστο: 83.025 ευρώ για τα social media του Κατσιφάρα

KATS

Μέγα σκάνδαλο αποτελεί η έγκριση υποέργου του ΠΑΣΟΚοτραφή περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Κατσιφάρα, για την δημιουργία σελίδας προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, youtube, google+) αξίας μόλις… 83.025,00 ευρώ.

Τι και αν οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται σε απόγνωση, οι αγρότες, οι άνεργοι και γενικά όλη η κοινωνία, έχει εξαθλιωθεί από τα μνημόνια της ΠΑΣΟΚΟ-ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ και το 3ο μνημόνιο της αριστεράς, ο περιφερειάρχης χωρίς ίχνος ευθιξίας απέναντι στα προβλήματα του κοινωνικού συνόλου, εφαρμόζει παλαιοπολιτικές μεθόδους για να κατασπαταλήσει χρήμα, τι στιγμή που θα μπορούσε να ανοίξει λογαριασμούς στα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΔΩΡΕΑΝ.

Το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί σκάνδαλο, γιατί με ένα email, σε ένα τέταρτο της ώρας δημιουργείς τους παραπάνω λογαριασμούς και αυτοπροβάλλεσαι.

Αλήθεια, τα 83.025.00 χιλιάδες ευρώ δεν θα μπορούσε να τα διαθέσει για δωρεάν συσσίτια Ελλήνων πολιτών της Δυτικής Ελλάδος, για δωρεάν ζωοτροφές για τους ορεινούς όγκους της περιφέρειας και ακόμη για καύσιμο στα ασθενοφόρα και υλικά για τα νοσοκομεία που βρίσκονται σε έλλειψη;

Δ.Μ.

Advertisements