Από τις «ανάσες αξιοπρέπειας» στις σφαλιάρες της δουλοπρέπειας

11741953

Ένδεια, βάσανα, ταλαιπωρία, φτώχεια, επιδημίες, θάνατος. Συνθήκες που ισοδυναμούν με πόλεμο και επίθεση που δέχτηκε η πατρίδα μας από την νεοιμπεριαλιστική ΕΕ τα τελευταία πέντε χρόνια, συνθήκες που επαυξάνονται με την παράδοση-συνθηκολόγηση άνευ όρων από την Αριστερά, μια πολιτική παράταξη που είναι βαπτισμένη στην προδοσία του έθνους και της πατρίδας.

Στην πεντάμηνη κυβερνητική της παρουσία η Αριστερά αφού μετονόμασε την τρόικα σε «θεσμούς», το μνημόνιο σε συμφωνία και το όχι του δημοψηφίσματος σε ναι, παρέδωσε στην δεύτερη «ΒΑΡΚΙΖΑ» της ιστορίας της τα όπλα, αυτή την φορά στον μισητό ιδεολογικό εχθρό που υποτίθεται ότι είναι ο «νεοφιλελευθερισμός» και τα διάφορα συμπαρομαρτούντα.

Η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά», η κυβέρνηση της «αξιοπρέπειας», του «λαού» και της «περηφάνιας» παραδόθηκε στους «τρομοκράτες δανειστές» και το επόμενο βήμα της πιθανότατα θα είναι να ζητήσει την εύνοια των Τιράνων για να οριοθετήσουμε την ΑΟΖ  του Αργοσαρωνικού και την αμυντική βοήθεια των Σκοπιανών έναντι των τουρκικών παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου, με αντάλλαγμα την ονομασία «Μακεδονία».

Η απεχθής, αξιοθρήνητη, απόβλητη, χαμερπής, δουλική, ταπεινωτική συμφωνία της Αριστεράς με τους νεοιμπεριαλιστές της ΕΕ συγκαταλέγεται, ασχέτως αν υλοποιηθεί ή όχι, μεταξύ των πλέον άθλιων προδοσιών στην ιστορία του ελληνικού λαού. Η απόφαση της Αριστεράς για το τρίτο μνημόνιο καθορίστηκε από τα συμφέροντα της ολιγαρχίας των Σιωνιστών που διοικούν την χώρα σε αγαστή συνεργασία με την νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ και το «συνταγματικού τόξο». Ο Τσίπρας συμφώνησε με τους «θεσμούς» όχι για να σώσει τον ελληνικό λαό από την καταστροφή, όπως ισχυρίζεται, αλλά για να γλιτώσει από την καταστροφή τις σιωνιστικών συμφερόντων τράπεζες και να παραδώσει τον εθνικό πλούτο στους ολιγάρχες και νεοιμπεριαλιστές. Οδηγεί τον λαό στον αφανισμό, μετατρέπει την χώρα σε εικονική αποικία, μόνο και μόνο για να σώσει το τομάρι του.

Η προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναμενόμενη όπως είχαμε προβλέψει, και οι φρικιαστικές συνέπειες αυτής της προδοσίας κάνουν σαφές σε όλο τον ελληνικό λαό ότι η μόνη ρεαλιστική πολιτική είναι η εθνοκεντρική πολιτική του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή.    

Γ. ΛΙΝΑΡΔΗΣ

Advertisements