Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Στρατηγού Συναδινού

SYN11

Στην κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Πύργου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Ευρωβουλευτή, Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού το Σαββατο 27 Ιουνίου, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης, όπου καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη της Χρυσής Αυγής και έδωσε τον λόγο στον Στρατηγό Συναδινό.

SYN12

Όπως είναι φυσικό, τα σενάρια για επικείμενη έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και οι συνέπειες της, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παρισταμένων. Ο Συναγωνιστής Συναδινός αποκάλυψε την απάτη των κυβερνώντων σχετικά με τις συνεδριάσεις της περίφημης επιτροπής για το χρέος και εξήγησε ότι τα όποια πορίσματά της είναι άνευ ουσίας, αφού ναι μεν ανακοινώνονται στα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά δεν αποστέλλονται επίσημα στους τοκογλύφους δανειστές. Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες που θα έχει αυτό για την Ελλάδα.

Αναφέρθηκε στα μείζονα προβλήματα που αφορούν την Θράκη και την Μακεδονία και τέλος αποκάλυψε την υποκριτική στάση του αποκόμματος των ΑΝΕΛ, που παρά τον δήθεν πατριωτικό λόγο τους, ξεπουλάνε τα πάντα για τις κυβερνητικές καρέκλες τους.

SYN13

Η ομιλία έκλεισε με την ανάγνωση του καθιερωμένου μηνύματος του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με τις οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου πανελλαδικά, εξαιτίας των παράνομων περιοριστικών όρων, που του έχουν επιβληθεί. Στο τέλος ο Στρατηγός κάλεσε του παριστάμενους σε εγρήγορση και αγωνιστική συμμετοχή σε όλες τις προγραμματισμένες δράσεις της Τ.Ο. Πύργου.

Να σημειώσουμε ότι παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Συναγωνίστρια Γεωργία – Αρετή Κοκκότη.

Advertisements