Παρέμβαση για το λαθρονομοσχέδιο στην πόλη του Πύργου

DSC00977

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα χορεύει στους ρυθμούς των διεθνών τοκογλύφων, μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θίγει το τεράστιο εθνικό ζήτημα της ψήφισης του νέου λαθρονομοσχεδίου, με το οποίο σε πρώτη φάση «ελληνοποιούνται» 200.000 αλλοδαποί.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουνίου, μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ανήρτησαν πανό στην πλατεία Ιατρίδη, ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Πύργου και διένειμαν προκηρύξεις με τις οποίες ενημέρωσαν τους διερχόμενους για τις δραματικές εθνικές και κοινωνικές συνέπειες του νόμου που στοχεύει στην αλλοίωση της Εθνικής Ταυτότητας του Ελληνισμού.

Όπως πολύ εύστοχα παρατήρησαν κάποιοι πολίτες, το τεράστιο αυτό θέμα, δεν εμφανίζεται πουθενά στα ΜΜΕ που μονάχα τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό με την απειλή της πτώχευσης, την ίδια στιγμή που σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα αποτελούν ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ μέσα στην ίδια την Πατρίδα τους.

Η παρέμβασή μας ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο περίπου ώρες, στην διάρκεια των οποίων μας πλησίασαν δεκάδες πολίτες του Πύργου για να συγχαρούν τον ασυμβίβαστο αγώνα της Χρυσής Αυγής. Τους διαβεβαιώσαμε ότι οι Εθνικιστές δεν θα προδώσουν τον Λαό όπως συνέβη με την Αριστερά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, περιφρονώντας την βιομηχανία διώξεων που θέλει να φιμώσει την φωνή μας.

DSC00970

DSC00967

DSC00965

DSC00974

DSC00973

DSC00975

Advertisements