Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην Τ.Ο. Πύργου

Με αφορμή τη λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Πύργου σε νέο χώρο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ηλείας το απόγευμα του Σαββάτου διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση με θέμα: «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: Η Απάντηση στο Καθεστώς της Ξενοκρατίας», όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

Στα κατάμεστα από συναγωνιστές γραφεία πρώτος το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, όπου και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή Ηλείας θα εντατικοποίησει τις δράσεις της από άκρη σε άκρη του νομού, ενημερώνοντας τους πολίτες για της θέσεις του κινήματος, ενάντια στη νέα μνημονιακή λαίλαπα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ. Επίσης παρουσίασε τα ονόματα της νέας επιτροπής της Τ.Ο. Ηλείας.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, τόνισε πως η κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές εξαγγελίες για την κατάργηση των μνημονίων και τώρα έχει γίνει η καλύτερη φίλη των δανειστών.

Σχολίασε την συμφωνία που έρχεται λέγοντας πως, θα είναι ακόμα πιο επώδυνη για τον ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα δεν δίνει καμία λύση στο πρόβλημα της χώρας που είναι το τεράστιο δημόσιο χρέος. Πώς είναι δυνατόν να είναι αμοιβαία επωφελής μία συμφωνία μεταξύ των τοκογλύφων και του θύματός τους;

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι η ανοχή του ελληνικού λαού τελειώνει γιατί στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η εντολή ήταν η κατάργηση του μνημονίου από την νέα κυβέρνηση, η οποία όμως συνεχίζει την ίδια πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ.

Έγινε αναφορά και στις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την ανυπόστατη και αστεία κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, τονίζοντας ότι ασκήθηκε κατόπιν πολιτικών εντολών και παρεμβάσεων από την προηγούμενη συγκυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα φλέγοντα Εθνικά ζητήματα καθώς και την λαθρομετανάστευση για την οποία δεν ομιλεί κανείς.

Τέλος αφού ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ενημερωθεί για τα προβλήματα του νομού, απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων από τους φίλους και τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου.

Στην συγκέντρωση, ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Νίκος Κωνσταντίνου, ανέγνωσε και το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου προς τις Τοπικές Οργανώσεις και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο.

Advertisements