Ειδικές δυνάμεις κατά των δουλεμπόρων

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέπτυξε στην Ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Βούτση για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου επισήμανε για ακόμη μια φορά το συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του Συντάγματος με την παράνομη απαγόρευση στους έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε ότι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι μείζον για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και ότι η Χρυσή Αυγή έχει πρώτη προειδοποιήσει εδώ και δεκαετίες για το τεράστιο πρόβλημα.

Στις θεωρητικές απαντήσεις του αρμόδιου υπουργού που απέφυγε να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, καθώς δεν είχε πει προεκλογικά ότι θα ανοίξει τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες.

Επί του ζητήματος πρότεινε δύο ουσιαστικές λύσεις: Μονάδες των ειδικών δυνάμεων να παρέμβουν δυναμικά κατά των δουλεμπόρων που φέρνουν καραβιές λαθρομεταναστών από τα Μικρασιατικά παράλια.

Ακόμη να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν από την Ελλάδα, μία πρόταση που εξήγγειλε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και μετά από λίγο την απέσυρε.  

Advertisements