Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει νέο Μνημόνιο και με τα δύο χέρια

tsipras-ekloges

Μόνο ως αποπροσανατολιστικές και εντασσόμενες μέσα στο γενικότερο κλίμα εντυπωσιασμού και επικοινωνιακού παιχνιδιού του Σύριζα για εσωτερική κατανάλωση μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις στελεχών του που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης και εκλογών.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έχει προδώσει την νωπή λαϊκή εντολή για καταγγελία του Μνημονίου και ακολουθεί κατά γράμμα την καταστροφική πολιτική ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στην οικονομία και τα εθνικά θέματα.

Μέσα σε αυτό το καθαρά επικοινωνιακό και αποπροσανατολιστικό πλαίσιο οι Βούτσης, Φίλης και Μητρόπουλος λειτουργώντας ως «λαγοί» κάνουν λόγο για δήθεν ρήξη, δημοψήφισμα ή ακόμα και εκλογές. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέφτεται καν τις εκλογές και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διεθνείς τοκογλύφους για νέο επαχθές Μνημόνιο.

Η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία παραμένει πιστή στις θέσεις τις για καταγγελία του Μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή και δεν φοβάται καθόλου τις εκλογές, αν και όποτε γίνουν, καθώς καθημερινά απολαμβάνει την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή και στήριξη του ελληνικού Λαού.


Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Η εκλογολογία και το σκηνικό ρήξης γίνονται μόνο για εσωτερική κατανάλωση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει πως θα πληρώνει εις το διηνεκές τους ξένους τοκογλύφους και σύντομα θα φέρει στη χώρα νέο επαχθές μνημόνιο».

Advertisements