Οι κουτοπονηριές της χαζοδεξιάς

SAMARAS22

Η ΝΔ ευρισκόμενη σε ένα πραγματικό πολιτικό αδιέξοδο, προκαλεί μονάχα οίκτο με τις απελπισμένες προσπάθειες να στηρίξει το σενάριο μιας ανύπαρκτης «συνεργασίας» μεταξύ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΣΥΡΙΖΑ…

Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό, να δημιουργήσουν ρήγμα στις τάξεις των υποστηρικτών και ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, νομίζοντας ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν ξανά έναν λαό που τους φτύνει κατάμουτρα.

Όλα δείχνουν πως έχουν παραισθήσεις οι Σαμαροφρουροί της Συγγρού ή ότι υποτιμούν σε τρομερό βαθμό τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού. Οι εποχές όπου η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, κρατούσε εγκλωβισμένους εκατοντάδες χιλιάδες Πατριώτες πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Είδαν την στάση τους όλα αυτά τα χρόνια στα Εθνικά Θέματα, τα δεκάδες σκάνδαλα, τα Μνημόνια και την Λαθρομετανάστευση, την οποία θυμήθηκαν και πάλι, λες και έκαναν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για την αντιμετώπισή της!

Ο Λαός βλέπει και κρίνει. Και αν σήμερα μας στηρίζει ένα μεγάλο ποσοστό, μόλις γκρεμιστεί η πολιτική σκευωρία και πέσουν οι μάσκες του δήθεν «αντιμνημονιακού» ΣΥΡΙΖΑ, θα στηρίξει επάνω μας τις ελπίδες του για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Advertisements