Σε ιδιώτη και τα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας

ELTA

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε την Κυριακή στην Ανδραβίδα για να διαμαρτυρηθεί στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που εξέδωσαν τα ΕΛΤΑ για την ανάληψη των υπηρεσιών του υποκαταστήματος της περιοχής από ιδιώτη. Η νέα κυβέρνηση που θα άλλαζε πολιτική και καλλιεργούσε ψευδαισθήσεις για ανάπτυξη και εθνική ανασυγκρότηση προχωρά στην υλοποίηση ενός μέτρου που θα πλήξει βάναυσα τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, καθώς μόνο δύο δημόσιες υπηρεσίες έχουν απομείνει για να εξυπηρετούν τον κόσμο.

Όμως ευθύνεται και η Δημοτική Αρχή που προεκλογικά υποσχόταν αναβάθμιση των υπηρεσιών σε κάθε δημοτική ενότητα και μία από αυτές ήταν και το ταχυδρομείο Ανδραβίδας που εξυπηρετεί και την 117 Π.Μ. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων ο Δήμος ενδιαφέρεται μόνο για την έδρα του εγκαταλείποντας τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα στο έλεός τους.

Να υπενθυμίσουμε πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις έταζαν τη λειτουργία του αεροδρομίου της περιοχής και σαν πολιτικό, κάτι που έμεινε στα χαρτιά υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την τοπική οικονομία.

Από τη πλευρά μας καλούμε την τοπική ηγεσία να υποβάλλει την παραίτησή της, γιατί δεν εναντιώθηκε ποτέ στις βάρβαρες απαιτήσεις των κυβερνήσεων ταλαιπωρώντας μια μεγάλη μερίδα του κόσμου μεταξύ των οποίων και ηλικιωμένων. Δεν είναι το μοναδικό κρούσμα ιδωτικοποίησης στην Ηλεία καθώς και το ταχυδρομείο Επιταλίου του Δήμου Πύργου έκλεισε και λειτουργεί από ιδιώτη ως πρακτορείο.

Λευτέρης Π.

Advertisements