Μιας και ήταν το καρναβάλι…

Patra-carnival

Είμαστε όμως και εμείς οι Έλληνες πολύ παρορμητικοί και ακραίοι στις αντιδράσεις μας.Μα,τόσο δύσκολο ήταν να καταλάβουμε πως το παιδί τόσο καιρό εν όψει καρναβαλιού φορούσε τη μάσκα του σωτήρα που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έδιωχνε τη τρόικα; Σήμερα που παραδοσιακά καίγεται ο βασιλιάς καρνάβαλος αποφάσισε να πετάξει το προσωπείο που εξαπάτησε τη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και να δείξει επιτέλους το πραγματικό του πρόσωπο. Εκείνο που δε διαφέρει σε τίποτε από εκείνο του Σαμαρά,του Σόιμπλε και των λοιπών τοκογλύφων που τόσα χρόνια τώρα μας πίνουν το αίμα.

Προεκλογικά, δηλαδή μέσα στο καρναβάλι, ο Mister Alexis επισκεπτόταν εκκλησίες, άφηνε περιστέρια των Θεοφανείων στο λιμάνι του Πειραιά, από το πρωί ως το βράδυ έβγαινε στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ διατυμπανίζοντας πως η ελπίδα έρχεται, όλα στο βωμό της ψήφου και της καρέκλας. Μετεκλογικά όμως, αφού πέρασε το καρναβάλι, τα πάντα άλλαξαν. Ο Τσίπρας έσκισε το πρόγραμμα του κόμματός του, εφαρμόζει άλλα από εκείνα που υποσχέθηκε και όπως αποδείχτηκε τελικά, το μνημόνιο έρχεται.

Κοινός παρονομαστής όλων αυτών είναι το μασκάρεμα και το καρναβάλι. Ο βασιλιάς καρνάβαλος κάηκε, ο καρνάβαλος της πολιτικής που υποδύεται τον πρωθυπουργό πότε θα καεί; (πολιτικά πάντα). Οι μάσκες, οι στολές, οι σερπατίνες πέρασαν. Η κυβέρνηση έδειξε το πραγματικό πρόσωπό της και τις προθέσεις της και ήδη κορυφαία στελέχη της αποδοκιμάζουν την πολιτική του μνημονίου που ακολουθεί πιστά. Το μόνο που μένει για αυτό το άθλιο συνονθύλευμα συνιστωσών ποικιλόχρωμων αποχρώσεων και διαθέσεων που μοιάζει εξαιρετικά με τους καρναβαλιστές της Πάτρας είναι η μοίρα του αποκόμματος Σαμαρά που οδεύει προν τον πολιτικό του θάνατο.

Η ώρα της Χρυσής Αυγής πλησιάζει. Εκείνη η αγιασμένη ώρα της δικαίωσης κοντοζυγώνει. Η δικιά μας Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει και καίει στο πέρασμα της καθετί το σάπιο και το παλαιοκομματικό κατάλοιπο. Εμπρός συναγωνιστές, η Νίκη μας προσμένει.

Ζήτω η Ελλάς
Ζήτω ο Αρχηγός
Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Λευτέρης Π.

Advertisements