Μια λαμπρή επιλογή για την «δημοκρατία» τους

PAV1

Ο Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος είναι ένα εξέχον στέλεχος του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Πριν από 41 χρόνια, διετέλεσε γραμματέας του πρώτου Προέδρου της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας Μιχαήλ Στασινόπουλου και σήμερα έρχεται να διεκδικήσει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Στο ενδιάμεσο, ψήφισε όλα τα μνημόνια, έκανε εκατοντάδες χιλιάδες γαλάζιους διορισμούς, άλλες τόσες παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών και ορόσημο στην πολιτική του καριέρα (η μόνη καριέρα που διαθέτει, καθώς δεν έχει εργαστεί πουθενά) είναι η θητεία του από το 2007 έως το 2009 ως υπουργός εσωτερικών. Από την θέση αυτή ευχαρίστησε τους λαθρομετανάστες που «προτιμούν την χώρα μας» και όχι κάποιο σοβαρό κράτος που εφαρμόζονται οι νόμοι, ενώ κάηκε η Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις κατά τα σύγχρονα «Δεκεμβριανά», προκειμένου να μην ενοχλήσει τους «νεαρούς εξεγερμένους».

Ο Πάκης Παυλόπουλος δεν έφτασε τυχαία σε αυτή την υποψηφιότητα: Το όνομά του εμπλέκεται και σε σκάνδαλα (π.χ. νομιμοποίηση του Mall του Λάτση) αλλά έχει διατελέσει και σύμβουλος της Intracom του εντιμότατου Σωκράτη Κόκκαλη. Με λίγα λόγια ο Πάκης είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Μια λαμπρή επιλογή για την «δημοκρατία» τους. Ας βγούμε τώρα στις πλατείες να πάρουμε μιαν «ανάσα αξιοπρέπειας».

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

PAV2

Advertisements