Που είναι η σημαία του Έθνους;

syriza3

Την Κυριακή το βράδυ παρακολουθήσαμε όλοι τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων στην Πλατεία Κλαθμώνος και μπορώ να πω ότι πήραμε και μία πρώτη γεύση για αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει στην χώρα.

Τα γεγονότα που μας έκαναν εντύπωση αρνητική, όχι μόνο την Κυριακή, ήταν αρκετά αλλά θα μου επιτρέψετε να σταθώ σε ένα που θεωρώ ίσως το ποιό τρανταχτό.

Αυτό δεν είναι άλλο, από την σχεδόν παντελή έλλειψη της Ελληνικής Σημαίας στα χέρια των «νικητών». Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είδα μόνο μία σε ένα πλήθος, όπως οι Συριζαίοι λένε, των 30.000 ανθρώπων. Αυτό που περίσσευε στα χέρια τους ήταν σημαίες όχι Ελληνικές, αλλά άλλων χωρών, και πολλές μα πάρα πολλές με το σφυροδρέπανο.

Ναι συναγωνιστές και συναγωνίστριες, τα σφυροδρέπανα ξαναβγήκαν, και μάλιστα σε νέες εκδόσεις που δεν υπάρχουν ούτε καν στην άναρχο-μπολσεβίκικη βιβλιογραφία.

Κάθε συνιστώσα και πέντε λάβαρα και κάθε λάβαρο από ένα σφυροδρέπανο.

Πλήρης η Κομμουνιστικοποίηση λοιπόν, στην Χώρα.

Για να ολοκληρώσω λοιπόν, η αναλογία είναι η εξής, στους 30.000 άναρχο-μπολσεβίκους μία Ελληνική Σημαία. Καμαρώστε λοιπόν αυτούς που θα σκίσουν τα Μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους, τις δανειακές συμβάσεις και ότι άλλο ξεπουλάει την Πατρίδα και το Έθνος. Είναι αυτοί που ούτε στα χέρια τους αλλά ούτε και στις ψυχές δεν κρατούν τίποτα μα τίποτα που να συμβολίζει το Έθνος. Το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό.

Σε αντίθεση με όλα αυτά και όλους εκείνους, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι πραγματικοί Έλληνες και πραγματικές Ελληνίδες. Είναι οι Εθνικιστές και οι Εθνικίστριες της Χρυσής Αυγής που κρατούν ψηλά τα λάβαρα και τις σημαίες του Έθνους, τόσο στα σπίτια τους, στους δρόμους και πάνω από όλα στις ψυχές τους.

Είναι όλοι αυτοί που θα πλημμυρίσουν και πάλι τους δρόμους προσερχόμενοι στο μνημείο των πεσόντων, την νύχτα των Ιμίων, ηρώων αδελφών μας το Σάββατο στην Αθήνα.

Είναι αυτοί που θα είναι και φέτος χιλιάδες και θα κρατούν τις χιλιάδες Ελληνικές Σημαίες στα χέρια που θα κυματίζουν ψηλά στον Αττικό ουρανό.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί Έλληνες. Εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες.

Ψηλά τα λάβαρα λοιπόν και οι σημαίες ψηλότερα την μέρα εκείνη.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Advertisements