ΧΑΖΟΔΕΞΙΑ ΝΔ: Η ντροπή του τόπου!

TSIRKO-ND

Δημοσίευμα οργής φιλοξενούν τα «Παραπολιτικά» για την κίνηση του Σαμαρά να μην παρίσταται στο τελετουργικό παράδοσης – παραλαβής του Μεγάρου Μαξίμου, ύστερα από την συντριπτική ήττα της ΝΔ. Φυσικά αυτό σηματοδοτεί την απαρχή της αποδόμησης του Αντώνιου του δικτατορίσκου, αφού η εφημερίδα αυτή ήταν στο στρατόπεδό του και φαίνεται να αλλαξοπιστεί, συντασσόμενη με τον επόμενο δελφίνο.

Το δημοσίευμα τιτλοφορείται «Ντρόπιασε την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αντώνης Σαμαράς!» και εμείς έχουμε να συμπληρώσουμε ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να ντροπιάσει την ιστορία της ΝΔ, αφού αυτή είναι συνολικά ντροπιαστική έως και αισχρή, και να διορθώσουμε λέγοντας ότι ο Σαμαράς είναι η ντροπή του τόπου, όπως και το κόμμα του. Άλλωστε για να ξεκινήσουμε από τη Νέα Δημοκρατία, μόνο και μόνο η προδοσία της Κύπρου αρκεί για να πείσει ότι το συγκεκριμένο κόμμα είναι όνειδος για τον τόπο. Ο Σαμαράς συμπλήρωσε την ντροπιαστική ιστορία με τα μνημόνια, την καταστροφή του τόπου και την κατάλυση του πολιτεύματος, με την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας:

«Ντροπιαστικές στιγμές ζει η Νέα Δημοκρατία σήμερα. Όχι για την ήττα που υπέστη, αλλά γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ , καθώς σήμερα δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο ελληνικός λαός, με την ετυμηγορία του.

Η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελεί από σήμερα και στο εξής μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ, στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που ίδρυσε ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Οι ΗΓΕΤΕΣ ξέρουν ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ και να σέβονται την ετυμηγορία του λαού τους.

ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ για αυτή την υπερήφανη παράταξη των μεγάλων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Υ.Γ Ποτέ την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, την παράδοση – παραλαβή της πρωθυπουργίας , δεν έκανε ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , όπως ο Κώστας Μπούρας. Ξανά ΝΤΡΟΠΗ!»

Αξίζει σε αυτό το σημείο να κάνουμε μία μικρή αναφορά στις ενδείξεις που παρουσιάζει η εν λόγω πράξη του Σαμαρά για τον ψυχισμό του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι μικρόψυχος και καρεκλομανής, αφού έφτασε στο σημείο να κλείσει στην φυλακή την μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, απλά και μόνο επειδή έχανε ψηφαλάκια από την δράση της.

Με την κίνηση να μην παραστεί στο τελετουργικό παράδοσης – παραλαβής, απλώς επιβεβαιώνει την μικροψυχία του και τα όσα είχαν ειπωθεί σχετικά με το ότι η αποχώρησή του από του Μαξίμου θα γινόταν με… γερανό. Ο μικρόνους πρωθυπουργίσκος της πεντάρας φανέρωσε σε όλους τον πληγωμένο εγωισμό του, αρνούμενος να αποδεχτεί την ήττα του.

Ελπίζει μάλλον να επανέλθει στου Μαξίμου, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη επιθετική κίνηση. Όμως, όπως προείπαμε, τα εσωκομματικά «μαχαίρια» ακονίζονται και πλέον δεν έχει την πρωθυπουργική καρέκλα για να τον προστατεύουν απ’ αυτά. Οι δελφίνοι συντόμως θα τον πετάξουν οριστικά και αμετάκλητα στον κάλαθο των αχρήστων και αυτός πιθανώς να δημιουργήσει μία νέα ΠΟΛ.ΑΝ. για να παρηγορείται και να παριστάνει τον πρόεδρο, μέχρις ότου συναντήσει την μοίρα του Αρμάνδου Δελαπατρίδη, με την διαφορά ότι ο δεύτερος δεν είχε δείξει τέτοια μαύρα ψυχικά δείγματα.

Advertisements