Διονυσία Λάβδα: «Δεν τους χαρίζουμε την Ελλάδα»

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες, ο αρχηγός και οι βουλευτές μας βρίσκονται άδικα προφυλακισμένοι γιατί έτσι το αποφάσισαν οι προδότες, αλλά δεν θα τα καταφέρουν: εμείς θα νικήσουμε.

Ως λαός, την πατήσαμε στο παρελθόν, μας πέταξαν τη φλούδα του καταναλωτισμού, των δανείων και του ατομικισμού και εμείς τη φάγαμε, τους καταλάβαμε όμως και τώρα δεν μασάμε. Την υπερήφανη ψυχή μας και την αξιοπρέπειά μας δεν την ξεπουλάμε στους προδότες.

Χρησιμοποίησαν ύπουλες μεθόδους για να μας χτυπήσουν, ανεργία, μεροκάματα πείνας, οικονομική ανέχεια, υπογεννητικότητα. Θέλουν τα μεγάλα μυαλά αυτού του τόπου να φύγουν στο εξωτερικό, για να τα εκμεταλλευτούν εκεί και εδώ στην Πατρίδα μας να μείνουν μόνο οι ξένοι, που μας κουβάλησαν για να μας αντικαταστήσουν.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, την Ελλάδα μας δεν θα τη χαρίσουμε σε κανέναν, θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όπως έλεγε και ο Άγγελος Σικελιανός – τούτη η γη σηκώνεται και τρώει τους ξένους.

Δημιούργησαν τις άδικες συλλήψεις, μας φίμωσαν για να μην μιλάμε για Ελλάδα, να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να μας σταματήσουν να αγωνιζόμαστε για μια ελεύθερη Πατρίδα και όπως έλεγε ο προγονός μας ο Σωκράτης – το σώμα μου μπορεί να το σκοτώσετε, την ψυχή μου ποτέ!

Δεν μας πειράζει που μας απέκλεισαν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, έτσι και αλλιώς η Χρυσή Αυγή μιλάει απευθείας με τους Έλληνες γιατί έχουμε καθαρή συνείδηση.

Πρέπει όλοι να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και της βαριάς Ιστορίας μας. Η Ελλάδα μας χρειάζεται τώρα και η ιστορία μας διδάσκει ότι οι Έλληνες πάντοτε υπερασπίζονταν αυτή την Ιερή Πατρίδα, αυτό θα κάνουμε και τώρα, γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Δεν θα γίνουμε άμορφη μάζα όπως θέλει η παγκοσμιοποίηση, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για τις αξίες και να κρατάμε Θερμοπύλες.

ΛΑΒΔΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Υποψήφια βουλευτής Ηλείας με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Advertisements