Παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας στον Λαό

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ! Κλιμάκιο μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο του Πύργου για να παρουσιάσει απευθείας στον Λαό τους υποψηφίους μας.

Παρόντες λοιπόν, ήταν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι Συναγωνιστές, που συνομίλησαν με πολίτες στα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Από την κεντρική πλατεία, μέχρι τα καταστήματα των οδών Γερμανού, Μανωλοπούλου, της Πατρών και την λαϊκή αγορά, τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλείας διένειμαν χιλιάδες πολιτικά φυλλάδια και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Εκείνο που πετύχαμε με την δράση μας, ήταν να καταλάβουν όλοι την διαφορά μας, με τα υπόλοιπα κόμματα: Εκεί όπου οι υποψήφιοι των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, δίνουν προσωπικό αγώνα  – ο οποίος μάλιστα χρηματοδοτείται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων – οι υποψήφιοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σαν μια γροθιά, προτάσσουν την ΕΝΟΤΗΤΑ και την συλλογική δράση, χωρίς παλαιοκομματισμούς.

Οι υποψήφιοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ηλεία προέρχονται από τον Λαό και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ για τον Λαό. Ακολουθούν τα ονόματα κατ’ αλφαβητική σειρά:

1.    ΚΡΕΣΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αναστασίου
2.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
3.    ΛΑΒΔΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του Παναγιώτη
4.    ΜΠΑΛΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ του Ηλία
5.    ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη
6.    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Δημητρίου
7.    ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΞΑΝΘΗ του Χρυσοστόμου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements