Τελείωσε ο Αντών Κορλεόνε

TELOS

Μόλις 168 βουλευτές υπερψήφισαν το υποπόδιο της Μαρίκας Σταύρο Δήμα και πλέον οδηγούμαστε σε εκλογές, αλλά και σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Σε λίγες ώρες ο Σαμαράς συγκαλεί έκτακτο – πένθιμο υπουργικό συμβούλιο, που θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.

Επί δύο χρόνια ο Σαμαράς αγωνιζόταν για να μην έρθει αυτή η μέρα. Στην προσπάθειά του αυτή επιστράτευσε τους πάντες και τα πάντα, εξευτέλισε θεσμούς και προσπαθούσε με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του να φτιάξει το προφίλ της επανεκλογής του. Όμως από την πρώτη ημέρα είχε έναν αντίπαλο πολύ σκληρό απέναντί του.

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή ξεμπρόστιασε τους κυβερνώντες, όντας η μόνη πραγματική Αντιπολίτευση, και μάλιστα Εθνική, εντός της αιθούσης της Ολομέλειας. Η κυβέρνηση με μία πραξικοπηματική ενέργεια έκλεισε στην Φυλακή τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ απαγόρευσε σε όλους τους υπόλοιπους να μιλάνε.

Παρόλα αυτά πολλές ήταν οι φορές που η ψυχοσύνθεσή του έφτασε στα όριά της με τις αποκαλύψεις και την κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου. Πολλές φορές ήταν που αναρωτήθηκε «τι θα κάνουμε με αυτούς», παρακολουθώντας αποσβολωμένος την καταστροφή του.

Τώρα έπεσε και είναι βορά στα εσωκομματικά θηρία και διαθέσιμος στην Αδέσμευτη – πλέον – Ελληνική Δικαιοσύνη που οφείλει να διεξάγει εκτενείς έρευνες σχετικά με την εσχάτη προδοσία και την κατάλυση του πολιτεύματος από τον Σαμαρά και την «παράγκα Μπάμπη», σχετικά στοιχεία περί της οποίας αποτελούν η ομολογία Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο με τις εντολές Σαμαρά για την προφυλάκιση Βουλευτών.

Με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, τις ψήφους των Έγκλειστων και διωκόμενων Συναγωνιστών, η Χούντα Σαμαρά έπεσε και «αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις», Αντωνάκη. Οι διωκόμενοι Συναγωνιστές παρά τις φυλακίσεις, τις διώξεις, την λάσπη και τις δολοφονίες σου έδωσαν την πρέπουσα απάντηση, δείχνοντας σου την άγουσα για. την ηρεμία.

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά

Χαιρετίζω την υπερήφανη στάση των απροσκύνητων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με τη ψήφο τους έριξαν την πλέον διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη κυβέρνηση του Μνημονίου, τη θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ευρισκόμενος άδικα στη φυλακή κηρύσσω τον Αγώνα της 25ης Ιανουαρίου 2015 για μία Χρυσή Αυγή ακόμα περισσότερο δυνατή, μοναδική εγγύηση για εθνική αντίσταση του Λαού μας ενάντια στην ξενοκρατία των διεθνών τοκογλύφων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Advertisements