Καλά στέφανα και βίον μνημονιόσπαρτον

8275092367

Αυτές τις μέρες όλοι γινόμαστε καθημερινά δέκτες ενός επικοινωνιακού σόου από τα Μ.Μ.Ε. με πρωταγωνιστές τα δύο συνεταιράκια,δηλαδή το Σύριζα και τη Νέα Μνημονιολαγνεία. Από τη μια, ο Mister Τσίπρας που κοιμάται και ονειρεύεται πως θα ξυπνήσει πρωθυπουργός και από την άλλη ο λαλίστατος μπουμπούκος.

Σε μια μάζωξη λοιπόν του κόκκινου συνονθυλεύματος στο Ηράκλειο ο σύντροφος Αλέξης διεμήνυσε σε όλους τους τόνους πως η κυβέρνηση της Αριστεράς θα παίζει τον ζουρνά ή καλύτερα την κρητική λύρα και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη. Βγαίνει λοιπόν και ο Άδωνις και λέει πως ο μόνος χορός που θα χορέψει το Σύριζα είναι αυτός του Ζαλόγγου.

Βρε παιδιά ποιος ο λόγος να τσακώνεστε on camera τη στιγμή που όλα τα έχετε συμφωνήσει; Μήπως υποτιμάτε τη νοημόσυνη μας ή παίζετε με τα νεύρα μας; Άλλωστε, πόσες φορές δεν έχετε αθωώσει ο ένας τον άλλον; Οι νεοδημοκράτες αθώωσαν τον Σταθάκη και στη συνέχεια την Διακάκη που είχε γεμίσει την αγορά με ακάλυπτες επιταγές. Για να το ξεπληρώσουν αυτό οι συριζαίοι τάχθηκαν κατά της άρσης ασυλίας Μιχελάκη για τους μυστικούς χρηματοδότες του και κατά της άρσης ασυλίας Βογιατζή που αφορά επιχείρηση της Νομαρχίας Λέσβου την περίοδο που ο εν λόγω βο(υ)λευτής ήταν Νομάρχης.

Στο τέλος και οι δύο θα χορέψετε το χορό του… Ησαΐα μιας και πιάσατε για χορούς και πανηγύρια αλλά το θέμα είναι που… Στην εκκλησία ή στο δημαρχείο; Από τη μεριά μας, να ευχηθούμε καλά στέφανα και βίον μνημονιόσπαρτον…

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Π.

Advertisements