Συναγωνιστή, να παλεύεις για το ακατόρθωτο

CHESS

Έλληνα η φυλή σου γεννήθηκε για να πολεμάει το αδύνατο και να το νικάει. Το πράγμα είναι απλό και ξεκάθαρο: Στην αρχή σε αγνοούν… Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν… Μετά σε πολεμούν… Στο τέλος νικάς!

Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχαν οι “ταγοί” του “συνταγματικού τόξου”, θα ήξεραν ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευσθεί ποτέ. Και όσο ηλίθιοι, πουλημένοι και προδότες να είναι, ξέρουν ότι ήδη είμαστε στο “μετά σε πολεμούν”. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…

Να παλεύεις το αδύνατο Συναγωνιστή μου. Και όσο εσύ το παλεύεις τόσο και θα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που σε θέλει να στέφεσαι νικητής. Και το γνωρίζουν τα μίσθαρνα ανθρωπάκια που τώρα στριφογυρίζουν στις ακριβοθώρητες καρέκλες τους.

Γνωρίζουν πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να σου κηρύξουν τον πόλεμο, έχουν χάσει. Είναι νομοτελειακά αποδεδειγμένο. Δεν γίνεται αλλιώς. Το ξέρουν πως είναι λίγοι, μικροί και πεπερασμένοι σε αριθμό, μα περισσότερο είναι το έλλειμμά τους σε ήθος και αγάπη στην πατρίδα.

Μη θωρείς το βουνό και σκιάζεσαι πως δεν θα το ανέβεις. Δικό σου είναι το βουνό, δικός σου και ο χρόνος για να αγναντέψεις από την κορυφή του.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρίζουν τα δόντια τους, να ξέρεις πως το κάνουν από τον τρόμο τους πως τους πλησιάζεις, από την γνώση πως θα τους νικήσεις.

Περισσότερο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα από το να προκαλέσουν τη βίαιη αποκαθήλωση τους, που θα επιφέρει το δικό σου αποφασιστικό περήφανο περπάτημα, που θα τους επιβάλλει η δική σου έντιμη ματιά.

Διαβουλεύονται συνεχώς οι “ιπτάμενοι” επί των κοθόρνων τους, τρεμάμενοι ανέντιμοι πολιτευτάδες, απάτριδες πολιτικοί νάνοι και μεσίτες μιας πατρίδας που ποτέ δεν αγάπησαν, αλλά και της ίδιας τους της ψυχής που την αποτίμησαν με αργύρια και όχι με την λεβεντιά που σε εσένα περισσεύει.

Στον αγώνα της ζωής εσύ έχεις εμπειρία και γι αυτό σαν θα μπεις στην παλαίστρα να είσαι βέβαιος πως θα νικήσεις τους επιδειξιομανείς φρουρούμενους νενέκους.

Εσένα σε τρέμει και σε τιμά ως κι ο θάνατος, ενώ τους άμαθους στον αγώνα τους περιμένει για να τους τσουβαλιάσει στα έγκατα και στα σκοτάδια της ατιμίας που οι ίδιοι έκαναν σκοπό της κενής ζωής τους.

Στο πλευρό σου έχεις τους προγόνους, τους συναγωνιστές σου και το Θεό σου. Σ’ αυτή τη μάχη υπέρ της τιμής σου, των δικαίων και της πίστης σου, δεν γίνεται να χάσεις. Θα στεφθείς νικητής απέναντι στους δαίμονες που σήμερα σε κατατρέχουν και που σου έχουν σφίξει μια θηλιά στο λαιμό και απειλούν να σε εξοντώσουν.

Χ.Μ.