Η προδοσία των Ιμίων στα σχολικά βιβλία

IMIA

Ακόμα μία αποκάλυψη που σχετίζεται με τη προπαγάνδα των σχολικών βιβλίων θα φέρει στο φως σήμερα η Χρυσή Αυγή Ηλείας, για να αποδειχτούν περίτρανα οι τακτικές της κυβέρνησης των υποτακτικών και των μνημονιολάγνων, με τις οποίες επιχειρείται να σπιλωθεί η μνήμη νεκρών και να αλλοιωθεί η Ελληνική ιστορία.

Ο λόγος για το βιβλίο Ιστορίας της τρίτης Γυμνασίου όπου στη σελίδα 163 και στην τρίτη παράγραφο του κεφαλαίου αναφέρεται το εξής μεταξύ των άλλων: «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία της βραχονησίδας Ίμια στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις(1996)».

Τι σημαίνει η φράση «αμοιβαίες υποχωρήσεις» Συναγωνιστές; Δηλαδή παραιτηθήκαμε από τα κυριαρχικά δικαιώματά μας στις νησίδες Ίμια; Γιατί έτσι ισχυρίζονται οι ανεκδιήγητοι συγγραφείς αυτού του λιβελογραφήματος. Και αν θέλουμε να πληροφορηθούμε για τους συγγραφείς είναι οι εξής: Ευαγγελία Λούβη (Επίκ.καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου), Δημήτριος Ξιφαράς (Ιστορικός). Και για τα τρία νεκρά παλικάρια ούτε λόγος… στα αζήτητα.

Biblio_Istorias_G_Gumnasiou

Όμως θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης… Η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να σκυλεύει την Ελληνική Ιστορία κάνοντας πλύσεις εγκεφάλου στους μαθητές. Να γνωρίζουν πολύ καλά πως θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Ζήτω ο Αρχηγός
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς
Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Λευτέρης Π.

Advertisements