Κάντε την δίκη στο Ισραήλ, μην το κουράζετε…

SAMARAS-SYNAGOGH

Την τεράστια ικανοποίηση του διεθνούς σιωνισμού, προκάλεσε η δημοσιοποίηση της πρότασης-φιάσκο Ντογιάκου εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών και δεκάδων συναγωνιστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Με την γνωστή σιωνιστική αλαζονεία ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις, μίλησε για αξιοθαύμαστο θάρρος και αποφασιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά, εις ότι αφορά την πρόταση Ντογιάκου για παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής. Επί της ουσίας δηλαδή, ο σιωνιστικός παράγοντας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή περί πολιτικής σκευωρίας η οποία εξαπολύθηκε από τα υπόγεια του Μαξίμου σε συνεργασία με δικαστικούς λειτουργούς. Διότι αλλιώς δεν μπορεί να ερμηνευθεί το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Χάρις συγχαίρει τον Αντώνη Σαμαρά για αποφάσεις της «ανεξάρτητης» τάχα δικαιοσύνης!

Ο σιωνιστής Χάρις φτάνει μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για «ηθική ηγεσία» του Αντώνη Σαμαρά, παραπέμποντας προφανώς στην κατάπτυστη και ανήθικη υπόσχεση του προέδρου της ΝΔ προς την αμερικανοεβραϊκή κοινότητα για «εξάλειψη της Χρυσής Αυγής». Ηθικό λοιπόν το γεγονός ότι ο Σαμαράς τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στους σιωνιστές, αλλά πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός στην δικαστική εξουσία προκειμένου να υλοποιήσει μια υπόσχεσή του σε ξένους;

Στην ωμή παρέμβαση του διεθνούς σιωνισμού στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, δεν έλειψαν και οι περίφημες σιωνιστικές αθλιότητες: «70 μέλη της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένων του φυλακισμένου αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου και των άλλων 17 βουλευτών του κόμματος, πρέπει να δικαστούν για δολοφονίες, αδικήματα κατοχής όπλων και για πολλαπλές επιθέσεις σε μετανάστες, αριστερούς και ομοφυλόφιλους». Θα μπορούσε ο κύριος Χάρις να επισημάνει στον πρωθυπουργό ή απευθείας στον εισαγγελέα Ντογιάκο, να προσθέσει ακόμα μία κατηγορία εις βάρος της Χρυσής Αυγής: αυτή της εμπλοκής των Ελλήνων Εθνικιστών στην έξοδο των εβραίων από την Αίγυπτο, ως αυτή περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη!

Καλούμε τον Αντώνη Σαμαρά να παρέμβει προκειμένου η δίκη της Χρυσής Αυγής να διεξαχθεί στο Ισραήλ. Έτσι θα ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο τους σιωνιστές φίλους του. Άλλωστε το νομικό δίκαιο της Πατρίδος μας, έχει αντικατασταθεί με το Μωσαϊκό Νόμο, όπως κατέδειξε η αισχρή και χυδαία πρόταση-παρωδία του Ντογιάκου!

Advertisements