«Αριστερά και Τρομοκρατία»: Πολιτική Εκδήλωση στην ΤΟ Πύργου

Σε μια κατάμεστη από συναγωνιστές αίθουσα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Αριστερά και τρομοκρατία».

Ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης με απτές αναφορές σε συγκεκριμένα γεγονότα, ανέλυσε πως ξαφνικά η καταρρέουσα χούντα Σαμαρά, εκμεταλλευόμενη τον μανδύα της τρομοκρατίας προσπάθησε να αποκρύψει το στραπάτσο που εδέχθη, μετά την συνάντηση του με την Μέρκελ, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη με την βοήθεια των εργολάβων της ενημέρωσης,

Χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής ανέφερε, την ξαφνική σύλληψη του αριστεριστή τρομοκράτη Αντώνη Σταμπούλου, που ήταν γνώριμος στις αστυνομικές αρχές από το παρελθόν, δημιουργώντας το μύθο του χτυπήματος στα γραφεία της Συγγρού, ανήμερα στα γενέθλια της ΝΔ, ενώ σύγχρονος ο Μάριο Ντράγκι, έκρουε τον κώδωνα προς την συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, να ξεχάσουν την έξοδο από το μνημόνιο.

Αντί λοιπόν να διαψεύσει η συγκυβέρνηση της καταστροφής, τις δηλώσεις του Ευρωπαίου προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας, δημιούργησε ένα μύθο αφέλειας με την βοήθεια των παπαγάλων της ενημέρωσης.

Συνεπώς οι τρομοκράτες είναι πρόσωπα γνωστά στο Κράτος, το οποίο και τους χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, προς όφελος των εξουσιαστών.

Μην ξεχνάμε, συνέχισε ο συναγωνιστής, την απόφαση της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης πριν μερικές μέρες, απέναντι στους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού, όπου τους αντιμετώπισε σαν κοινούς ληστές τραπεζών, παρά το γεγονός πως αυτοχαρακτηρίζονταν και αυτοπροβάλλονταν ως  αντάρτες πόλεις.

Τα λόγια ως εκ τούτου είναι περιττά σημείωσε ο συναγωνιστής, είναι όμως εκπληκτικό το θράσος της Χούντας Σαμαρά όταν μιλά για πάταξη της τρομοκρατίας. Επί της ουσίας, πρόκειται για αγαστή συνεργασία, μιας και Κράτος και αριστερό παρακράτος έχουν ένα κοινό εχθρό: τη Χρυσή Αυγή. Εκείνος λοιπόν που τρομοκρατεί συνειδητά τους Έλληνες είναι η Χούντα Σαμαρά, ενώ η αριστερά σιωπά εκκωφαντικά διότι απλούστατα, δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί!

Advertisements