Ζουν ανάμεσά μας: Οι τζιχαντιστές της διπλανής πόρτας

TOFIG

Οι υπέρμαχοι της εθνικής αποδόμησης και της πολυφυλετικής κοινωνίας έχουν πολλές εξηγήσεις να δώσουν μετά το δημοσίευμα εφημερίδος το οποίο υποστηρίζει πως οι ελληνικές αρχές έχουν εντοπίσει Ιρακινό «πρόσφυγα», ο οποίος πολεμά ήδη στο πλευρό των φανατικών ισλαμιστών του ISIS.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ελληνικές υπηρεσίες σε συνεργασία με υπηρεσίες ξένων χωρών και δη των ΗΠΑ, έχουν ταυτοποιήσει Ιρακινό λαθρομετανάστη, ο οποίος συνελήφθη σε επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και επαναπροωθήθηκε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, σύμφωνα με ατ προγράμματα επαναπροώθησης Δένδια.

Ο Ιρακινός ονομάζεται Shamal Ahmad Tofig και εισήλθε στη χώρα μας παράνομα το έτος 2011. Κατόπιν ήλθε σε επαφή με σουνίτες που βρίσκονται επίσης παράνομα στην Ελλάδα, οπότε και άρχισε να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα σε παράνομο λατρευτικό χώρο σουνιτών, όπου και προσηλυτίστηκε στις αρχές των ακραίων ισλαμιστών. Έκτοτε προπαγάνδιζε την αναγκαιότητα της ίδρυσης του Ισλαμικού Χαλιφάτου και πλέον μάχεται στο πλευρό τους, λαμβάνοντας μέρος στις σφαγές χριστιανών και σιιτών μουσουλμάνων.

Ψευδώς και στα πλαίσια της καθεστωτικής προπαγάνδας, τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης ανέφεραν πως πρόκειται για Έλληνα που πολεμά στο πλευρό των τζιχαντιστών. Η αλήθεια βεβαίως είναι πολύ διαφορετική, αλλά πλήττει καίρια την τάχα «αντιρατσιστική» ρητορική των διεθνιστών της αριστεράς και της δεξιάς, η οποία στοχεύει στην δημιουργία μιας πολυεθνικής κοινωνίας στα πρότυπα των ΗΠΑ και των παρηκμασμένων πολυφυλετικών κοινωνιών της Δύσης.

Στο ίδιο ακριβώς κλίμα βρίσκονται οι αναφορές που θέλουν άλλους τζιχαντιστές να μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα, με την κάλυψη της ιδιότητας του πρόσφυγα. Μεταξύ αυτών ο ο Αζεντίν Αλ Φουράτι, σφαγέας αμάχων, ο οποίος εισήλθε παρανόμως στην Ελλάδα ως πρόσφυγας από το ανατολικό Αιγαίο. Σύροι που ζουν στην Αθήνα τον αναγνώρισαν στο Ν. Κόσμο, προτού εκείνος κατορθώσει να φύγει για την Αυστρία, όπου συνελήφθη και κρατείται.

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν αφενός τον μείζονα ισλαμικό κίνδυνο στην Ελλάδα και αφετέρου το γεγονός πως το Καθεστώς όχι μόνο δεν κάνει κάτι προκειμένου να αποτρέψει την απειλή αλλά αντίθετα προχωρά στη δέσμη μέτρων τα οποία ενθαρρύνουν την εμφάνιση ακραίων ισλαμικών στοιχείων. Τέτοιους είδους μέτρα είναι η ακολουθούμενη μεταναστευτική πολιτική, ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος και φυσικά η απόφαση ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ εκείνων που είχαν υποστηρίξει τα στελέχη της ψοφοδεξιάς ΝΔ για να πείσουν τους αδαείς για την ορθότητα των επιλογών της Χούντας Σαμαρά επί του θέματος, ήταν πως ένας επίσημος λατρευτικός χώρος θα βοηθήσει τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο των μουσουλμάνων που διαβιούν παρανόμως στην Αθήνα. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα πίεζαν και μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών και δη της Αγγλίας, οι οποίες όμως το έπρατταν για δικά τους συμφέροντα. Άλλωστε τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 στην Αθήνα, πιστοποιούν πως οι ανεξέλεγκτες από τις ελληνικές αρχές, ορδές των ισλαμιστών, μπορούν κάλλιστα να δράσουν αποσταθεροποιητικά συμφώνως προς τις οδηγίες που θα λάβουν από ξένα κέντρα.

Σε κάθε περίπτωση, η ικανοποίηση των απαιτήσεων ισλαμιστών λαθρομεταναστών με χρήματα μάλιστα των Ελλήνων φορολογουμένων, αποτελεί έγκλημα κατά των εθνικών μας συμφερόντων. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή κατά την οποία αποδεικνύεται πως οι ανθρωποσφαγείς τζιχαντιστές δεν έρχονται στην Ελλάδα, αλλά βρίσκονται ήδη εδώ!

Advertisements