Για το φιάσκο του αεροδρομίου της Ανδραβίδας

547398732

Τις αντιδράσεις όλου του εμπορικού και τουριστικού κλάδου της Ηλείας, επέφερε η κοινή υπουργική απόφαση Αβραμόπουλου – Χρυσοχοΐδη, για την παραχώρηση του αεροδρομίου της Τρίπολης, σε κοινή χρήση από την πολεμική και πολιτική Αεροπορία.

Οι ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις, των αποκομμάτων της συγκυβέρνησης, για την ίδρυση πολιτικού αεροδρομίου στην Ηλεία και συγκεκριμένα την χρησιμοποίηση του αεροδρομίου της Ανδραβίδας για το σκοπό αυτό, βυθίζουν στην απόγνωση όλο τον τουριστικό πνεύμονα του νομού.

Από το 2013 και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του έτους αυτού, η Χρυσή Αυγή Ηλείας, είχε κάνει κοινά γνωστό, ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, είχε εισηγηθεί αλλαγές στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, όπου ήταν εντεταγμένο το Αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, κόβοντας από το πρόγραμμα τα 20 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν δεσμευμένα, για το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Η κατρακύλα του νομού δεν έχει πλέον όρια. Όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που διαχειρίζονται επί δεκαετίες την ανάπτυξη του τόπου, την χαρίζουν σε όμορους νομούς όπως αυτόν της Αρκαδίας καθώς δεν μπορούν και δεν γνωρίζουν ούτε στο ελάχιστο, να την διαχειριστούν. Ας καταλάβουν πως η Εθνική πολιτική ξεκινάει από τις τοπικές κοινωνίες και συμβάλει με την σειρά της στην Εθνική πολιτική του κράτους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ

Advertisements