Εθνικιστές και όχι «ακροδεξιοί»

Μια ακόμη προγραμματισμένη ομιλία της Τ.Ο. Πύργου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου το απόγευμα, με ομιλητή τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Κώστα Αλεξανδράκη.

Στα κατάμεστα από Ηλείους συναγωνιστές γραφεία μας και με έκδηλο Εθνικιστικό παλμό, πρώτος χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της Τ.Ο. Ηλείας, συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, όπου αναφέρθηκε στις πρόσφατες τοπικές δράσεις και παρουσίασε το θέμα της εκδήλωσης που ήταν ο «Εθνικισμός και η ακροδεξιά».

Τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, όπου μέσα από την εμπεριστατωμένη ομιλία του, ανέλυσε τις χαώδεις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον Λαϊκό Εθνικισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την «ακροδεξιά» που μας συγκρίνουν, όλα τα κανάλια της διαπλοκής και τα από-κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Επεκτάθηκε επίσης στην επαίσχυντη πολιτική δίωξη που βιώνει το κίνημα μας, καθώς και στις πολιτικές δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Μετά το τέλος της ομιλίας του συναγωνιστή ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και η πολιτική μας εκδήλωση έληξε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

Advertisements