Αυτό είναι το Συμβόλαιο Θανάτου της Ελλάδας

82940981

Η Ελλάδα, διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της. Το Συμβόλαιο Θανάτου που εκκρεμεί και την απειλεί εδώ και πολλά χρόνια, έχει ήδη τεθεί στην τελική φάση της εφαρμογής του.

Το σχέδιο αυτό είναι πολυδαίδαλο, δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει με την συνεργασία των επίορκων μίσθαρνων προδοτών πολιτικών:

1ον Εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας. Δηλαδή εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου της Χώρας.

2ον Δολοφονικές Δανειακές Συμβάσεις όπως π.χ. Μνημόνιο. Οικονομική υποδούλωση του Ελληνικού λαού, και υφαρπαγή των περιουσιακών του στοιχείων.

3ον Κάρτα του Πολίτη. Πλήρες φακέλωμα των πολιτών, με τελικό σκοπό την κατατρομοκράτηση, αλλά και την αφαίρεση – στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας.

4ον Κώδικας Διατροφής. Επιβολή δια εκβιασμών και έμμεσης αλλά και άμεσης βίας των γενετικά μεταλλαγμένων τροφών. Σταδιακά πλήρης καταστροφή ιδιωτικής αγροτικής πρωτοβουλίας.

5ον Προδοτικό Σχέδιο Καλλικράτης. Πρώτο βήμα για «Ανεξαρτητοποιήσεις» – Αυτονομήσεις Ελληνικών περιοχών, όπως η Θράκη, η Κρήτη, τα νησιά.

6ον Λαθρομετανάστες. Ένας στρατός ξένων δυνάμεων έχει εισβάλει εντός της χώρας μας. Ο «στρατός» αυτός μπορεί την κατάλληλη στιγμή να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα μέσα σε λίγες ώρες, για να καταστείλει ενδεχόμενη εξέγερση των αγανακτισμένων Ελλήνων.

7ον Αντισυνταγματικοί Νόμοι. Σωρεία σκληρών παράλογων και επαχθών Νόμων, που στρέφονται αποκλειστικά κατά των Ελλήνων πολιτών δια της ωμής παραβίασης του Συντάγματος, αλλά και της διαστρέβλωσης του ποινικού κώδικα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάλυση των Νόμων, η δημιουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων από διεφθαρμένους επίορκους δικαστικούς μέσα στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

8ον Διάλυση και διαφθορά της Παιδείας. Προγράμματα ημιμαθείας για τα Ελληνόπουλα. Εξώθηση των μαθητών σε αναρχία και καταλήψεις. Καλλιέργεια κλίματος αντιπαλότητας από τους μαθητές προς τους καθηγητές. Κατάργηση βασικών μαθημάτων. Αλλοίωση της Ελληνικής γλώσσας. Παραχάραξη διαστρέβλωση και αλλοίωση της Ιστορίας. Αποδόμηση και απαξίωση Εθνικών Ηρώων για στέρηση προτύπων. Εθνομηδενισμός.

9ον Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Ραγδαία αύξηση και εξάπλωση της εγκληματικότητας όλων των μορφών, χωρίς τιμωρία ή με ασήμαντες ποινές για τους ενόχους. Ασυδοσία και διευκολύνσεις σε επικίνδυνους κακοποιούς. Αδρανοποίηση της Αστυνομίας. Ενοχοποίηση των θυμάτων. Στόχος; Η ανασφάλεια και η κατατρομοκράτηση των πολιτών.

10ον Στοχοποίηση των Εθνικών θυλάκων αντίστασης. Κάθε Έλληνας που θα τολμά να αντισταθεί στον ολετήρα της Παγκόσμιας Ισοπέδωσης – Εξαθλίωσης, θα στοχοποιείται από την τυραννική εξουσία, θα χαρακτηρίζεται ως ρατσιστής, «φασίστας», εγκληματίας, ή και τρομοκράτης, θα έτσι διαπομπεύεται, θα διώκεται και θα φυλακίζεται.

11ον Αποβιομηχανοποίηση της χώρας. Άρχισε από την μεταπολίτευση το 1974 και έχει ήδη σχεδόν ολοκληρωθεί. Βλέπε: ΠΕΙΡΑΪΚΗ – ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΗ, ΠΙΤΣΟΣ, ΔΡΑΓΩΝΑΣ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΜΙΝΙΟΝ, ΙΖΟΛΑ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και πάρα πολλές άλλες βιομηχανικές μονάδες, που έκλεισαν, έφυγαν από την Ελλάδα, ή παραδόθηκαν σε ξένους.

12ον Καταρράκωση θεσμών. Εκκλησία, Στρατός, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Πνευματική ηγεσία. Μέθοδος; Έντονη και διαρκής προβολή των αποτυχιών τους ή κακών παραδειγμάτων, με ταυτόχρονη αποσιώπηση και απόκρυψη των επιτυχιών και των καλών παραδειγμάτων.

Εντολοδότες η Παγκόσμια Κυβέρνηση δια των εκπροσώπων της.

Εντολοδόχοι; Η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση των ξεπουλημένων προδοτών με όλες τις ξενοπροσκυνημένες πολιτικές μαριονέτες οι οποίες συμμετέχουν στην θλιβερή παράσταση που διαδραματίζεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Επιδίωξη;  Η πλήρης υποδούλωση της Ελλάδος με ενυπόγραφη εκούσια παράδοση, ώστε να αποκλείεται η νομιμοποίηση ενδεχομένων αντιδράσεων από τον Ελληνικό λαό.

Την αποστολή να κρατήσουν τον λαό σε καταστολή ανέλαβαν προθύμως και εκτελούν ευσυνειδήτως:

Α. Τα μεγάλης εμβέλειας και επιρροής Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των εθνικών «νταβατζήδων», δια των γνωστών προσκυνημένων φερεφώνων τους.

Β. Οι χρυσοπληρωμένοι επαγγελματίες κομματικοί εργατοπατέρες – συνδικαλιστές.

Γ. Παλαιοί πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, οι οποίοι επανεμφανίζονται σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες της Πατρίδας και του λαού, οργανώνουν «αντιστασιακές κινήσεις ή κινήματα» τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν σύγχρονους «Δούρειους Ίππους» – αναχώματα για την αναχαίτιση πραγματικών Εθνικών Πατριωτικών Δυνάμεων.

Δ. Πρόθυμοι επίορκοι στους κόλπους της «δικαιοσύνης» που σκοπό έχουν να κατατρομοκρατούν τον λαό δια της επικύρωσης αδίκων νόμων ή δικαστικών αποφάσεων.

Τρόποι και Μέθοδοι εφαρμογής του τελικού σχεδίου εξόντωσης

-Ο οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών. Υπερχρεωμένες οικογένειες από δάνεια, πιστωτικές κάρτες με παράλογα και παράνομα επιτόκια. Περικοπές μισθών και συντάξεων. Κατάσχεση κατοικιών. Επαχθή φορομπηχτικά μέτρα, και αντισυνταγματικοί φόροι. Ραγδαία αύξηση της τιμής προϊόντων πρώτης ανάγκης.

-Ανυπαρξία κράτους Πρόνοιας και Κράτους Δικαίου.

– Οργανωμένη ειδησεογραφία παραπληροφόρησης για εκφοβισμό και πρόκληση ανασφάλειας στους πολίτες.

Στην Ημερησία Διάταξη των οργάνων εκφοβισμού και καταστολής, η δοκιμασμένη συνταγή των ΧιτλεροΣταλινικών ολοκληρωτικών καθεστώτων. Ήτοι: Υποτίμηση, προσβολές, λασπολογία, κατασυκοφάντηση και απαξίωση κάθε διαφωνούντος προσάπτοντάς του τις γνωστές ετικέτες «Φασίστας», Ρατσιστής, Ελληναράς, Εθνικιστής, Σωβινιστής, Αντιδραστικός κλπ.

– Συμφωνημένες απεργιακές κινητοποιήσεις μικρής διάρκειας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για εκτόνωση της πίεσης. Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας, οι οποίες αν είναι μεγάλες και καθίστανται επικίνδυνες για τους τυράννους δυνάστες, θα διαλύονται δια των επεισοδίων που θα δημιουργούν οι «γνωστοί – άγνωστοι» υπάλληλοι του παρακράτους.

– Κατευθυνόμενη οργάνωση νέων Κομμάτων «εκτόνωσης», ώστε να ελέγχεται η αντίδραση, και να διαχέεται δεξιά και αριστερά το μεγάλο μέρος των οργισμένων ψηφοφόρων που θα μπορούσαν να ενωθούν με ένταξη τους σε πραγματικά Εθνικά Πατριωτικά Κινήματα τα οποία αντιστέκονται στην εξουσία της κλεπτοκρατίας.

Έτσι θα εκτονώνεται ανώδυνα για τους δυνάστες τυράννους το «ποτάμι» της λαϊκής οργής.

Τα Κόμματα αυτά αναγνωρίζονται εύκολα, καθώς «κινήματα» όπως αυτά, όσο και οι ηγετικές – συντονιστικές τους ομάδες προβάλλονται με ιδιαίτερο ζήλο από τα μεγάλα ξεπουλημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Σκοπός όλων αυτών ένας και μοναδικός: Ο αφελληνισμός της χώρας, και ο σταδιακός αφανισμός του Ελληνικού Έθνους.

Η απάλειψη όλων των στοιχείων του Ελληνισμού, και παράλληλα ο κατακερματισμός της Ελλάδος και η απομύζηση όλων των πλουτοπαραγωγικών της πηγών οι οποίες θα παραδίδονται στα αφεντικά – χορηγούς – νταβατζήδες των ξεπουλημένων πολιτικών έναντι πινακίου φακής.

Αυτό είναι το μέλλον που επιφυλάσσουν οι εγχώριοι τύραννοι προδότες, και τα αφεντικά τους οι παγκόσμιοι αλλά και εγχώριοι δυνάστες, σε όλους εμάς, αν συνεχίσουμε να είμαστε απλοί παρατηρητές της εξόντωσης μας.

Χρέος μας η αντίσταση μας σε αυτόν τον εφιάλτη, και η προσήλωση μας στις Εθνικές και Πατριωτικές αξίες που αποτελούν τον μοναδικό «στύλο» επιβίωσης αλλά και υποστήριξης της ίδιας της ύπαρξης μας.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisements