Οι Σαμαροβενιζέλοι βλάπτουν σοβαρά το Έθνος

obama-samaras

NK542

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντίνου

Με μια πρωτοφανή ενέργεια ξενοδουλείας ακολουθώντας πιστά την γραμμή Ομπάμα και Μέρκελ, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αποφάσισε την λήψη μέτρων κατά της Ρωσίας. Πριν από μερικές ημέρες για όσους δεν το γνωρίζουν (γιατί το έπνιξαν τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων») η κυβέρνηση των Αθηνών απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα μας στην πρόεδρο της Ρωσικής βουλής. Γνωστό είναι επίσης ότι ο συγκυβερνήτης Βενιζέλος πήγε από την πρώτη στιγμή στο Κίεβο και στήριξε την αντιρωσική κυβέρνηση.

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ «ΚΥΡΩΣΕΙΣ» ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
Σε απελπισία βρίσκονται οι αγρότες από τις «κυρώσεις» στη Ρωσία καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η ζημιά θα φτάσει τα 178 εκ. ευρώ, αφού εκατοντάδες τόνοι γεωργικών προϊόντων θα καταλήξουν στις χωματερές, αντί να εξαχθούν στην Ρωσία. Η ζημιά αυτή, βεβαίως, δεν πρόκειται να είναι παροδική, αλλά μόνιμη, αφού οι Ρώσοι θα στραφούν σε άλλες χώρες για να καλύψουν το κενό.

Ενδεικτικό της «σοβαρότητας» των Σαμαροβενιζέλων είναι πως τις πρώτες ώρες κατά τις οποίες επέστρεφαν από την Ρωσία περίπου 3000 νταλίκες με φρούτα, η κυβέρνηση σκέφτηκε να τα διαθέσουν στις… Ενοπλες Δυνάμεις και τα νοσοκομεία και να τα πληρώσουν οι… Έλληνες φορολογούμενοι!

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Η Τουρκία έχει κάθε λόγο να αισθάνεται κερδισμένη από τις εξελίξεις και ήδη εργάζεται στην κατεύθυνση της συνεργασίας με την κυβέρνηση Πούτιν. Διεθνείς αναλυτές αναμένουν ότι η Ρωσία θα στραφεί προς την Τουρκία τόσο για τα αγροτικά προϊόντα, όσο και για χρηματιστηριακές επενδύσεις.

Με άλλα λόγια Ευρώπη και Ελλάδα και μοναδικός νικητής είναι η Τουρκία. Αυτό είναι μια τεράστια «επιτυχία» των Σαμαροβενιζέλων που κατάφεραν με τρόπο… μαγικό να καταστήσουν μια εχθρική προς την Ελλάδα χώρα, σε οικονομικό σύμμαχο μιας μεγάλης δύναμης!

Θυσίασαν το Εθνικό Συμφέρον των Ελλήνων, εκτελώντας τις εντολές του Ξένου Αφέντη και χιλιάδες οικογένειες θα υποφέρουν από την αντιρωσική πολιτική τους σε συνδυασμό με την ανελέητη φοροεπιδρομή στα χαμηλά εισοδήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Πανηγύριζαν στις αρχές του καλοκαιριού οι σαμαροβενιζέλοι για τους Ρώσους τουρίστες και ανέμεναν την έλευση τους. Τελικώς, όπως δείχνουν τα γεγονότα, η οικονομική καταστροφή από την εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης είναι ανυπολόγιστη. Τα ρωσικά πρακτορεία, όπως και οι ρώσοι τουρίστες αποχαιρετούν την Ελλάδα και πλέον οι μόνοι που έρχονται στον τόπο είναι οι all inclusive δυτικοί τουρίστες που δεν αφήνουν… φράγκο.

Ένα ακόμα πρόβλημα που θα το βρούμε μπροστά μας είναι το ενεργειακό. Η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά ανάγκασε με τον ΕΦΚ πολλούς Έλληνες να στραφούν σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης συμπεριλαμβανομένου του φυσικού αερίου. Τώρα αναμένεται να κλείσουν οι στρόφιγγες από Ρωσία, με αποτέλεσμα ο κόσμος να βρεθεί και πάλι ενώπιον του κινδύνου να παγώσει από το κρύο.

Τέλος για όσους δεν το ξέρουν, εδώ και δύο μήνες με εντολή της χούντας του Μνημονίου, της κυβέρνησης μειοψηφίας του 31% η Ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα έχει υποβαθμίσει τις διμερείς σχέσεις στο κατώτερο δυνατό σημείο, οι οποίες σχέσεις βρίσκονται λίγο πριν την διακοπή.

Αυτά είναι τα επιτεύγματα της πλέον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ όλου του κόσμου!

Advertisements