“Δημοκρατία 2014” – Όταν βουλευτές μιλούν από τα κελιά των φυλακών…

Σε μια κατάμεστη από συναγωνιστές αίθουσα, στην Τ.Ο. Πύργου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιουλίου η προγραμματισμένη ομιλία για τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, των βουλευτών μας αλλά και όλων των υπόλοιπων κρατούμενων (ξεπερνούν τους 30…) οι οποίοι παράνομα βρίσκονται στα κελιά τις τιμής.

Κατά την έναρξη της ομιλίας ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης, αναφέρθηκε σε όλη αυτή την γελοία και συνάμα παράνομη σκευωρία η οποία στήθηκε στην τρίτη πολιτική δύναμη της Πατρίδας, από τα σιωνιστικά ξένα κέντρα, σε συνεργασία με την εσωτερική χούντα των σαμαροβενιζέλων.

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε στους συγκεντρωμένους στη συνέχεια, ο κεντρικός ομιλητής – βουλευτής Β΄ Αθηνών και παράνομα προφυλακισμένος – Γεώργιος Γερμενής, με τηλεφωνική επικοινωνία από τα κελιά της τιμής, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα για τη Νίκη του Εθνικισμού!

Να σημειώσουμε πως τηλεφωνική παρέμβαση και χαιρετισμό, είχαμε και από τον επίσης διωκόμενο βουλευτή Εύβοιας, Συναγωνιστή Νικόλαο Μίχο, ο οποίος μετά τον κατ’ οίκον περιορισμό που του επέβαλε η κατευθυνόμενη δικαιοσύνη, δυο ανακριτριών και ενός εισαγγελέα, συνεχίζει αμείωτα των αγώνα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας.

Ακολουθούν οι τηλεφωνικές ομιλίες

Advertisements