Εθνική Κυριαρχία Τέλος με Νόμο της Ευρωχούντας

EU298601559

Ένας κατάπτυστο νόμο της Ε.Ε, ο οποίος ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2014, παρουσιάζει την ευρωχούντα που θα μας επιβάλουν οι διεθνής τοκογλύφοι, αν δεν συμμορφωθούμε με τα λεγόμενα τους και στην ουσία αλυσοδένει τα κράτη της Ε.Ε. στο άρμα του άβουλου – μέλους – κράτους της Ευρωζώνης, με αποτέλεσμα την απώλεια της πλήρης Εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.  Τι λέει όμως ο νόμος αυτός;

Η Ε.Ε. έχει δικαίωμα εισβολής και καταστολής, σε περίπτωση που διαπιστώσει η ίδια, πως απειλούνται τα… συμφέροντά της, δηλαδή εκείνα των διεθνών τοκογλύφων. 

Με Ευρωπαϊκό νομοθέτημα, λοιπόν, οι Βρυξέλλες μπορούν από τώρα και στο εξής να δώσουν το δικαίωμα σε χώρες μέλη, εφόσον μια κυβέρνηση τρίτης χώρας οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης από τις 24.6.2014 και μετά να εισβάλουν στρατιωτικά στα ίδια τους Κράτη – Μέλη, καταστέλλοντας κινητοποιήσεις, ακόμα και την λαϊκή βούληση  των κρατών μελών.   

Δεν είναι τυχαίο που πριν μερικούς μήνες το Βερολίνο απέτισε ο γερμανικός στρατός να λειτουργεί και πέραν των ορίων της Γερμανίας, αλλά και πέραν των ορίων του ΝΑΤΟ.      

Και ερωτούμε: Τι θα γίνει στην Ελλάδα αν θελήσει να απαγκιστρωθεί από το ευρωπαϊκό βραχνά που την οδήγησε, στην εξαθλίωση και τον μαρασμό;   Ο νόμος αυτός απειλεί ευθέως την Ελλάδα, σε περίπτωση που εξαιτίας πολιτικών αναταράξεων ή ακόμη και εξαιτίας εκλογής μίας κυβέρνησης που με λαϊκή εντολή, οδηγήσει την Ελλάδα  στην έξοδο από την Ε.Ε. Μας λένε, δηλαδή, οι εταίροι, πως εάν φύγουμε μπορούν να επιτεθούν στρατιωτικά, εάν απειληθούν τα δικά τους συμφέροντα… 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ

Advertisements