Γκρεμίστε τη Δικτατορία των Διεφθαρμένων

samaras-dendias-athanasiou

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, δύο ακόμη βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, διάβηκαν την πύλη του Εφετείου. Την πύλη την οποία ούτε έχουν διαβεί, ούτε πρόκειται (μέχρις ότου έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία), τα μεγαλοστελέχη -ακόμη και οι πρόεδροι- των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, οι υπεύθυνοι με απλά λόγια, της δυστυχίας του Λαού μας. Οι συναγωνιστές Ζησιμόπουλος και Γρέγος κλήθηκαν να απολογηθούν επί ενός κατηγορητηρίου το οποίο αποτελείται από μυθεύματα και συμπλεγματικές ιδεοληπτικές φαντασιώσεις των πολιτικών αντιπάλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Το συγκεκριμένο κατηγορητήριο έκανε λόγο για χιλιάδες κρυμμένα όπλα. Αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ. Έκανε λόγο για εκατομμύρια στα μαύρα ταμεία της «εγκληματικής οργάνωσης». Αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ. Περιέγραφε εκπαίδευση των υποτιθέμενων «ταγμάτων εφόδου» επί δύστυχων αμνοεριφίων. Αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ. Αναφερόταν σε άρματα μάχης με τα οποία η «εγκληματική οργάνωση» θα εισέβαλε στο κοινοβούλιο προς κατάλυση του πολιτεύματος. Αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ.

Απέμειναν λοιπόν από το περίφημο κατηγορητήριο, τα «έχω ακούσει, μου είπαν, έχω διαβάσει, είδα από μακριά, δεν είδα αλλά είμαι σίγουρος πως ήταν αυτοί, δράστες με μαύρα ρούχα» τα οποία βεβαίως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κατά τον ίδιο βαθμό στον οποίο ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση.

Επί αυτού του κατηγορητηρίου απολογήθηκαν οι βουλευτές Ζησιμόπουλος και Γρέγος, όπως άλλωστε έπραξαν και τα υπόλοιπα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πριν από εκείνους. Οι αποφάσεις των ανακριτικών αρχών κάθε φορά, δεν αποδεικνύουν την παράνομη πολιτική σκευωρία η οποία στήθηκε με την ποδηγέτηση της δικαστικής εξουσίας, απλά και μόνο την επιβεβαιώνουν. Είναι τουλάχιστον περιττό να μιλούμε για αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις, από την στιγμή που τούτο το έχουν εμμέσως παραδεχθεί ακόμη και οι πολιτικοί σκευωροί.

Στους συναγωνιστές επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ, η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και στον συναγωνιστή Γρέγο επιπλέον, ο «δημοκρατικότατος» περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να συμμετέχει σε πολιτικές εκδηλώσεις του νόμιμου Πολιτικού Κινήματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Οι «θεματοφύλακες της δημοκρατίας», αριστεροί και δεξιοί παρίες του αντισυνταγματικού τόξου, μπορούν να πανηγυρίσουν με ανακούφιση, έχοντας επιτύχει μια κακοστημένη πρόσκαιρη νίκη. Πρόσκαιρη, διότι η φωνή της Αλήθειας, η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται.

Δίχως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι, η συμπαιγνία του αντισυνταγματικού τόξου ξεπροβάλλει καθαρά και ξάστερα μπρος στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» των σκανδάλων, της μίζας και της διαφθοράς! Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» των Μνημονίων, οι υπεύθυνοι της φτωχοποίησης, της ανείπωτης δυστυχίας και της ταπείνωσης των Ελλήνων. Αυτοί είναι οι διώκτες της Χρυσής Αυγής!

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κατηγορήθηκε συλλήβδην από τον δημοσιογραφικό εσμό για προσπάθεια κατάλυσης του Συντάγματος και του πολιτεύματος. Ακόμη και αν -για την οικονομία της συζητήσεως και μόνο- μπορούσε τούτο να γίνει αποδεκτό, διερωτάται κανείς τι είναι εκείνο το οποίο θα κατέλυε η Χρυσή Αυγή, το οποίο δεν έχουν κατ’ επανάληψη μάλιστα, καταλύσει οι πολιτικοί της αντίπαλοι, οι ανέγγιχτοι από την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, σκευωροί του αντισυνταγματικού μετώπου.

Την ίδια ημέρα κατά την οποία οι ανακριτικές αρχές επέβαλαν τις ανωτέρω αποφάσεις στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ζησιμόπουλο και Γρέγο, καθεστωτική φυλλάδα δημοσιοποίησε το σκεπτικό του εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος ζητούσε την προφυλάκιση της συναγωνίστριας και βουλευτού Ε. Ζαρούλια.

Ως γνωστόν, υπήρξε διχογνωμία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτριών για την περίπτωση της κυρίας Ζαρούλια, με συνέπεια να ληφθεί την προσεχή Δευτέρα από το Δικαστικό Συμβούλιο η οριστική απόφαση για τον θα προφυλακισθεί ή αν θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με το «σκεπτικό» λοιπόν, η συναγωνίστρια Ζαρούλια έπρεπε να προφυλακισθεί διότι «στις ομιλίες της υπήρξε η προτροπή σε εγκλήματα, ομιλίες οι οποίες χαρακτηρίζονται από μάρτυρες ως κηρύγματα μίσους». Επιπρόσθετα «της αποδίδεται, επίσης, όπως και σε όλους τους βουλευτές συγκατηγορουμένους της, από κοινού διεύθυνση της οργάνωσης, ενώ τονίζεται ότι είχε, όπως και οι συνάδελφοι της, τη δυνατότητα να αναφέρεται απευθείας στον αρχηγό».

Πέραν του κωμικού γεγονότος πως μάρτυρες χαρακτηρίζουν τις ομιλίες της ως κηρύγματα μίσους, συνιστά μνημείο ιλαροτραγωδίας το γεγονός πως κατηγορείται η σύζυγος του Αρχηγού διότι μιλά απευθείας με τον Αρχηγό και σύζυγό της. Μετά την εφαρμογή της συλλογικής και της οικογενειακής ευθύνης, δεν θα είναι διόλου απίθανο εάν στην δικτατορία των διεφθαρμένων ποινικοποιηθεί και η λογική.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Advertisements