Συνεχίζονται οι διώξεις φρονήματος – Δεν θα μας λυγίσει τίποτα

ZAROYLIA

Την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια πρότεινε ο εισαγγελέας ΝτογιάκοςΣε κατ΄ οίκον περιορισμό η Συναγωνίστρια Ζαρούλια μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.

Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Πριν λίγο κοινοποιήθηκε στην βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια η απόφαση των εγκάθετων εφετών ανακριτριών και του Εισαγγελέα Ντογιάκου.

Ο εισαγγελέας Ντογιάκος έχει προτείνει την προφυλάκιση της βουλευτού Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, ενώ διαφώνησαν οι ανακρίτριες. Η τελική απόφαση θα παρθεί σε 5 ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Στην Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια επιβλήθηκε μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο ο πρωτοφανής περιοριστικός όρος του κατ΄ οίκον περιορισμού, όπως συνέβη και με τον βουλευτή Μεσσηνίας, Συναγωνιστή Κουκούτση.

Της επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή για άσκηση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων.

Λίγο αργότερα κοινοποιήθηκε στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση η απόφαση των ανακριτριών. Στον Συναγωνιστή επιβλήθηκε το υπέρογκο ποσό της εγγύησης 20.000 ευρώ και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Advertisements