Δυναμική πολιτική δράση στην Αμαλιάδα

P1010157

Πολύωρη εθνικιστική δράση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιουνίου από τον Πυρήνα Αμαλιάδος και με την συνδρομή συναγωνιστών της Τ.Ο. Πύργου.

Η δράση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα από το δ.δ. Καρδαμά, ακολούθησε η πόλη της Αμαλιάδας, όπου οι συναγωνιστές «όργωσαν» στην κυριολεξία, όλους τους κεντρικούς δρόμους, διανέμοντας εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος. Τέλος επισκεφτήκαμε τα δ.δ. Χάβαρι, Σώστι, καταλήγοντας στο Τραγανό όπου παραμείναμε σε κατάστημα να συνομιλήσουμε με κατοίκους. 

P1010159

Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου, δείχνει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος, βρίσκεται πολύ καλά ριζωμένος στις καρδιές του Ελληνικού Λαού, αφού οι περισσότεροι κάτοικοι που συνομιλήσαμε, αναγνώρισαν τον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε, αλλά και τον τίμιο αγώνα τον οποίο διεξάγουμε για να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη υπερηφάνεια των Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή δεν ανδρώθηκε στα μεγάλα σαλόνια του κατεστημένου, ούτε στα σκοτεινά υπόγεια του παρακράτους, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, στον δρόμο! Συνεχίζουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements