ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ: Δεν μας λυγίζει κανένας και τίποτα

XAP0188

Ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος καθώς και ενημέρωση για τις νέες πολιτικές διώξεις πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ομιλιών της Τ.Ο. Πύργου το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο συναγωνιστής Ν. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα εκλογικά αποτελέσματα της Ηλείας ανά περιοχή, τονίζοντας πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος αύξησε το ποσοστό του, κατά τρεις περίπου μονάδες. 536.442 υπερήφανοι Έλληνες επέλεξαν να μας στηρίξουν. Επέλεξαν να δώσουν ένα γερό χαστούκι στο σύστημα και να βροντοφωνάξουν ότι η προδοσία, το ξεπούλημα της Πατρίδος και οι παράνομες μεθοδεύσεις κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, δεν θα περάσουν. Τι κι αν μας φίμωσαν, τι κι αν μας συκοφάντησαν, όσο κανέναν, τι κι αν κυριολεκτικά μας εξαφάνισαν. Κάποιοι δεν πείστηκαν! Κάποιοι δεν φοβήθηκαν! Κάποιοι τόλμησαν! Αυτό που παραδέχονται άπαντες είναι ότι πλέον η ψήφος στο Κίνημα μας είναι συνειδητή και δεν αποτελεί μια στείρα ψήφο διαμαρτυρίας ή αγανάκτησης.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο σατανικό σχέδιο που επεξεργάζονται η χούντα των Σαμαροβενιζέλων, όσον αφορά τη στέρηση των βουλευτικών προνομίων, τονίζοντας ότι έχει φωτογραφικό χαρακτήρα και αφορά μόνο την Χρυσή Αυγή. Στην πραγματικότητα, θέλουν να αποστερήσουν τους επιστημονικούς συνεργάτες από το Κίνημα, οι οποίοι κάνουν ομολογουμένως σπουδαία δουλειά.

Μετά το πέρας της ομιλίας όλοι σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο και στη συνέχεια πορευτήκαμε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου, διανέμοντας εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες.

XAP0192

XAP0194

Advertisements