Τα αποτελέσματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ στο νομό Ηλείας

HLEIA-XA

Είναι σαφές, ότι πετύχαμε την πρώτη μεγάλη νίκη! Κόντρα στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία, κόντρα στις δημοσκοπήσεις-μαϊμού, κόντρα στην πλήρη συνωμοσία σιωπής, κόντρα στην απειρία των στελεχών του κινήματος, που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχουν οι εκλογές αυτές, ανώνυμοι κόντρα στους επώνυμους -στις κατά τόπους κοινωνίες- συνήθεις υποψηφίους, κόντρα στα ρουσφέτια και την πελατειακή λογική, το Κίνημα κατόρθωσε όχι απλά ν’ αντέξει, αλλά και να αυξήσει παντού τις δυνάμεις του – σε αρκετές περιπτώσεις σε εντυπωσιακό βαθμό. Κατόρθωσε πλέον να παγιωθεί στον πολιτικό χάρτη, όπως ομολογούν ακόμα και οι πιο λυσσαλέοι πολιτικοί μας αντίπαλοι και να… σοκάρει –για μια ακόμα φορά- τους ξένους αφέντες, που πίστευαν ότι… καθάρισαν με την Χρυσή Αυγή! Αυτό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής, μετά την πρωτοφανή επιχείρηση καταστολής.

Τώρα, είναι η ώρα του δεύτερου δείγματος. Του καθαρά πολιτικού. Η πρόκληση των ευρωεκλογών! Εδώ δεν θα χρειαστούμε την προβολή των ΜΜΕ για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ότι συμμετέχει και η Χρυσή Αυγή στις εκλογές. Εδώ, ο καθένας θα ξέρει ότι η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα, άρα ότι έχει επιλογή. Και μόλις θα φτάνει στην κάλπη, θα ξέρει ότι θα του δώσουν και το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση! Την μητέρα των μαχών! Από την οποία μας χωρίζουν τέσσερις ημέρες! Αυτές, λοιπόν, τις λίγες ημέρες που απόμειναν, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να τον υπερβάλλουμε. Κι είναι σίγουρο πως την Κυριακή το βράδυ, εμείς θα είμαστε πάλι οι μεγάλοι νικητές!

Advertisements