Ο εφιάλτης των καναλαρχών

Prop-Tv

Φόβος και τρόμος, από τους υποτακτικούς των μνημονίων και αποκλεισμός από το χθεσινοβραδινό debate για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε τοπικό κανάλι της Ηλείας, στον συνδυασμό μας «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα».

Έκδηλη για ακόμη μια φορά, η ανησυχία τους για τον Εθνικιστικό σεισμό που έρχεται την 18η και 25η Μαΐου με «δημοκρατικές διαδικασίες», υποβιβάζοντας την νοημοσύνη του Ηλειακού λαού και χωρίς τύψεις, αποφάσισαν μέσω debate να ασχοληθούν με την Ηλεία.

Χωρίς ίχνος σοβαρότητας, τα τσιράκια των μεγαλοεργολάβων, των διεθνών τοκογλύφων, που επί σαράντα συναπτά έτη διοίκησαν ετούτο τον τόπο, στοχεύοντας να καταντήσουν την Ηλεία έναν από τους τελευταίους νομούς της Ευρώπης, πιστεύουν ακόμα, ότι κρυμμένοι μέσα σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, όλοι μαζί, το αντισυνταγματικό τόξο, θα ξανακοροϊδέψει τον Ηλειακό λαό.

Πλανάστε πλάνην οικτρά!

Από θεωρίες και κολακείες χόρτασε η Ηλεία. Ο αποκλεισμός της Ελληνικής Αυγής, μόνο θλίψη προκαλεί για το κατάντημα της δημοκρατίας που εσείς συνθλίβετε, παραμερίζοντας το σεβασμό προς τους πολίτες.

Το μαύρισμα που σας περιμένει και τις δυο Κυριακές δεν θα έχει προηγούμενο. 4 και σήμερα!

Δημήτρης Μαρούδας
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα

Advertisements