Δύο Ηλείοι στον «Γύρο της Αθήνας»

gyros_athinas

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής» συμμετείχαν σήμερα στον καθιερωμένο «γύρο της Αθήνας».

Με έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση των Ελλήνων πολιτών και με στόχο την διοργάνωση αθλητικών αγώνων υψηλού επιπέδου συμμετέχουμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ομάδα μας διένυσε την απόσταση των 5 χιλιομέτρων από την πλατεία Συντάγματος στις στήλες του Ολυμπίου Διός και μέσω των οδών Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου και Ακαδημίας πάλι πίσω στο Σύνταγμα, σε χρόνο μισής περίπου ώρας.

Εκτός του υποψηφίου Δημάρχου της «Ελληνικής Αυγής» στον αγώνα συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παπαγεωργίου Γεώργιος, Τσάγκας Χριστόφορος, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Μυριδάκη Γεωργία, ο υποψήφιος της «Ελληνικής Αυγής για την Κηφισιά» και δρομέας Θέος Νικόλαος, αλλά και δύο νέοι Συναγωνιστές από την Ηλεία, ο Μενέλαος Σωτηρόπουλος και η Μαρία Ζαπάντη, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Ηλία Κασιδιάρη.

Η άθληση, η υγεία και το αγωνιστικό πνεύμα είναι το βασικό μας τρίπτυχο. Το ανθελληνικό καθεστώς και τα παρακμιακά, ξενόφερτα πρότυπα μετέτρεψαν την ελληνική νεολαία στην πιο παχύσαρκη νεολαία της Ευρώπης.

Όραμά μας η αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού και η επιστροφή στις αξίες της ελληνικής αρχαιότητας.

Advertisements