Οι τεθλιμμένοι συγγενείς θρηνούν για την Ολυμπιακή Φλόγα

9645676932

Ο Φαρισαϊσμός σε όλο το μεγαλείο του. Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν έξω από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Nanjin της Κίνας. Όλοι οι θλιμμένοι συγγενείς έστεκαν νοερά γύρω από το πτώμα (Ολυμπιακή φλόγα) και έκλαιγαν για τον χαμό του. Περιφερειάρχες, Δημάρχοι, Αντιδημάρχοι πρώην και νυν έκλαιγαν για το κακό που μας βρήκε έτσι ξαφνικά.

Θα ρωτήσω όλους αυτούς τους θλιμμένους συγγενείς τι έκαναν τόσα χρόνια για να μην φτάσουμε σε αυτό το χάλι; Θα σας απαντήσω εγώ αντί αυτών.Τ ίποτα δεν έκαναν. Μόνο δρόμους, φωτιστικά, σκουπίδια παράνομα θαμμένα δεξιά και αριστερά και ποδήλατα ήταν η ασχολία τους. Και μην μου πείτε κύριοι πρώην και νυν ότι δεν το ξέρατε ή δεν το περιμένατε γιατί σας είχαμε προειδοποιήσει από τις 02/01/2014 σε ανάρτησή μας στην ιστοσελίδα μας.

Αλλά είναι τόση μεγάλη η πολιτική σας τύφλωση και το πολιτικό σας μίσος εναντίον μας που δεν θέλετε να δείτε τίποτε. Εμείς σας υποσχόμαστε πως σε ελάχιστες ημέρες από σήμερα, τότε που θα αλλάξουν πολλά στον τόπο μας, η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων θα επιστρέψει στον τόπο της.

Βασιλάρας Κυριάκος
Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού
Υποψήφιος Περιφ.Σύμβουλος με την
Ελληνική Αυγή για την Ηλεία

Advertisements