Αυτές οι εκλογές δεν γίνονται για καλύτερα παγκάκια και δρόμους…

ekloges

Πρόσφατα, έτυχε να παρακολουθήσω γνωστή εκπομπή στην τηλεόραση κατά την οποία ένας εκ των δημοσιογράφων άφησε να εννοηθεί ότι στον δήμο Πειραιά θα αναδειχθεί πρώτος με σχετική άνεση ο κ. Μώραλης λόγω του κόσμου του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά το γεγονός ότι στον ίδιο δήμο είχε εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Φασούλας επειδή ήταν απλά παίκτης της προαναφερόμενης ομάδας όχι τώρα που κατεβαίνει στις εκλογές η ίδια η διοίκηση του Ολυμπιακού. Έτσι περίπου μίλησε ο κύριος δημοσιογράφος και από αυτό εδώ το βήμα θα ήθελα να καταστήσω σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι οι καιροί άλλαξαν.

Οι εκλογές αυτές είναι πέρα για πέρα πολιτικές, ενώ κρίνεται το μέλλον της χώρας μας. Δεν είναι εκλογές για το ποιος θα φτιάξει καλύτερα παγκάκια, αλλά εκλογές για το αν οι Έλληνες θα μπορέσουν να ανασάνουν από τους δυσβάστακτους φόρους και τις αλλεπάλληλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Ο Πειραιάς ανήκει στους Πειραιώτες. Ούτε στους Ολυμπιακούς, ούτε στους Παναθηναϊκούς, στους Έλληνες.

Όλοι μας θυμόμαστε την κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 το »Παναθηναϊκό Κίνημα» και είδαμε την κατάληξή του. Πρέπει να αποφασίσουμε ποια Ελλάδα θέλουμε… Την Ελλάδα χειραγωγούμενη από ξένα κέντρα εξουσίας με χιλιάδες αυτοκτονίες και τους Έλληνες εξαθλιωμένους ή την Ελλάδα αυτάρκης χώρα και συγχρόνως πνευματικό κέντρο του κόσμου; Ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρεσβεύει την δεύτερη Ελλάδα.

Ζήτω ο έγκλειστος Αρχηγός και οι λοιποί συναγωνιστές μας
Ζήτω η αιωνία Ελλάς – Ζήτω η Νίκη

Λευτέρης Π.

Advertisements