Το χρέος των Εθνικιστών

PERSEAS

Έλληνες διαλύστε τις έλλογες επιφυλάξεις σας, καθώς το θράσος και η αγυρτεία του γραικυλικού πολιτικού κόσμου δεν έχει όρια. Η «δημοκρατία» τους δεν έχει αδιέξοδα, γιατί διαθέτει άφθονο μασκαραλίκι: Είναι βέβαιη η επικείμενη πρεμιέρα κάποιας νέας τραγελαφικής ιλαροτραγωδίας στο θέατρο των γαλανόλευκων κουρελιών! Θεατρώνης και χορηγός είναι ο εσμός των χλιδάτων καμποτίνων της ραγιάδικης πολιτικής, που ξεπούλησε τα παιδιάστικα όνειρα και τις αφελείς ελπίδες των λαϊκών μαζών μαζί με τις ξενοκίνητες σπείρες των τρωκτικών και των εργολάβων της πλουτοκρατίας.

Όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι αλήτες που περιδρόμιασαν ανενδοίαστοι τις συντάξεις και τους μισθούς των εργαζομένων, μοιρασμένα σε χορταστικές μίζες. Αυτοί οι επιδειξίες φανφαρόνοι των κυνοβουλευτικών αγορεύσεων, οι οποίοι με την υπογραφή τους διαγουμίζουν μαζί με τους διεθνείς σαράφηδες τον εθνικό πλούτο που αποκτήθηκε μέσα στους αιώνες. Αυτά τα ιστορικά σκύβαλα, οι αργόσχολοι και ξενόδουλοι στολισμένοι κοπρίτες που εξανεμίζουν ότι κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν και να κρατήσουν με αίμα οι οικογένειες του μόχθου, πασχίζοντας ενάντια στις αδιάκοπες ληστρικές επιδρομές των ντόπιων και ξένων αφεντικών.

Οι «χαλασοχώρηδες» και «αιματοφάγοι που τρων σπίτια και καταπίνουν χωράφια», οι αρπακτικοί πλουτοκράτες που κυβερνούν την δύσμοιρη Πατρίδα μας από τότε που οι άμεσοι πρόγονοί μας πραγμάτωσαν επαναστατικά την Εθνεγερσία, είναι εδώ! Ζουν και βασιλεύουν! Παράσιτα αποφασισμένα να στραγγίσουν την ζωή από το Έθνος μας.

Οι ξενοκίνητοι τουρκοπροσκυνημένοι δουλοπρίγκηπες, τ’ αποσπόρια και τα γιουσουφάκια τους που νέμονται την εξουσία και τις απολαβές της, εξυπηρετώντας μόνιμα τους εκάστοτε ισχυρούς και τους Εμπόρους των Εθνών Επικυριάρχους τους. Αυτοί οι γελοίοι και φλύαροι φοβικοί τσαρλατάνοι που τάχα αναζητούν και κατασκευάζουν ανύπαρκτους εχθρούς του «εθνικού συμφέροντος», ενώ αρνούνται επίμονα ν’ αναγνωρίζουν τις συστατικές και αιτιώδεις συνάφειες και συγγένειες στους Goldman Sachs, Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch, Παγκόσμια Τράπεζα, Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, FED και ΔΝΤ.

135 χρόνια πριν, ο ρηξικέλευθος Εμμανουήλ Ροΐδης στον «Ασμοδαίο» του σκιαγράφησε με φρικώδη ακριβολογία την αθεράπευτη μολυσματική σαθρότητα του ραγιάδικου ψευδοκράτους, γράφοντας : «Το έθνος ημών υφίσταται πολιτικήν τινά ζύμωσιν καθ’ ην τα ακαθαρτότερα στοιχεία ανέρχονται και επιπλέουν επί της επιφανείας, εν είδει εξαφρίσματος. Ο τοιούτος αφρός, κατέχων κατά τους νόμους της φυσικής τα ανώτερα στρώματα, θέλει κυβερνά, φλυαρεί και κλέπτει ασυστόλως την Ελλάδα».

Έκτοτε Συναγωνιστές και Φίλοι αυτή η ζύμωση επεκτάθηκε, αποδίδοντας τελικά το πολυσυνθετικό μεταπολιτευτικό της εξάμβλωμα, με πολιτικάντικο ικρίωμα, ψιμύθια διανόησης, εσώρουχα πληροφόρησης και άρωμα «κουλτούρας»:

Πρατηριούχοι της υποτέλειας, δάσκαλοι της υποταγής και καντηλανάφτες της διαπλοκής. Τραπεζοκόμοι των Επικυρίαρχων κι επαγγελματίες του οικουμενισμού. Οικογενειοκράτες ολιγάρχες, πρόθυμοι πωλητικοί μειοδότες του Έθνους στο σιωνιστικό παζάρι των «αγορών». Ψοφοδεείς μικροπολιτικές κουρελούδες και ανάλγητοι δειμοκράτες μικρέμποροι της ανθρώπινης ανάγκης. Χαυνόπρωκτοι εστέτ και περισπούδαστοι πολυδιαβασμένοι διανοούμενοι, fans της ασταμάτητης καλοπέρασης γεμάτοι ψυχολογικά εκζέματα και ηθική δοθιήνωση.

Αφράτοι μινίστροι με βελούδινα μανικιουρισμένα χεράκια και ερωτοπαθείς δυσπαρευνικές αμφιφυλόφιλες κουλτουριάρες. Φθονεροί μύκητες της πολιτικής παρασκιάς και της εγωπαθητικής υγρασίας. Παλαμικατζούδες και τζέδες της εξουσίας, τρελές ροδιές της παρακμής, οσχεοφόρες μπαλαρίνες. Άπληστοι μιζάνθρωποι και άψυχοι μαζάνθρωποι. Φραγκοφόνισσες φραγκόκοτες και φραγκάτοι αγριόγαλοι που τσιροκοπούν ασταμάτητα επιβεβαιώνοντας την επιδεικτική τους ανυπαρξία.

Αυτό το πολύμορφο ιστορικό τέρας βρίσκεται απέναντί μας. Χρέος μας είναι να το αποκαλύψουμε στο Λαό και αποστολή μας να το συντρίψουμε, ότι προσωπείο και αν χρησιμοποιήσει.

Advertisements