Ανεξαρτητοποιήθηκαν 92 «Ανεξάρτητοι» Έλληνες

Την ίδια ώρα που τα συστημικά ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν καθημερινά με «ειδήσεις» του τύπου «διαλύεται η Χρυσή Αυγή», «ξηλώνεται το πουλόβερ», «φεύγουν βουλευτές», «αποχωρούν στελέχη» (χωρίς βεβαίως να παρατίθενται τα ονόματά των δήθεν φευγάτων…), τα φαινόμενα αυτά συμβαίνουν στο αριστεροδεξιοκεντρώο συνονθύλευμα του προέδρου Πάνου.

Έτσι, μετά από τις αποχωρήσεις των δύο βουλευτών, ακολουθούν οι αποχωρήσεις 92 στελεχών του μορφώματος, που απέστειλαν μάλιστα ομαδική επιστολή, την κάτωθι:

«Με λύπη (αλλά χωρίς έκπληξη) παρακολουθούμε τη χωρίς τελειωμό κατρακύλα των ΑΝ.ΕΛ., μετά τις κάκιστες επιλογές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και τις παλινωδίες της ηγεσίας (πολιτικό φλερτ με ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δέσιμο του κόμματος στο άρμα των νεοφιλελευθέρων-συντηρητικών του Κάμερον).

Επειδή λοιπόν, εμείς φτιάξαμε ΚΙΝΗΜΑ και εσείς το καταντήσατε κόμμα (και μάλιστα με τακτικές και αντιλήψεις ολόιδιες με εκείνες που θέλαμε να πολεμήσουμε), και αφού όσοι προσπάθησαν να ανακόψουν αυτήν την πορεία δέχθηκαν μομφές, ύβρεις και περιθωριοποιήθηκαν, εμείς συνεργοί δεν θα γίνουμε. Δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από το κόμμα σας και θέλουμε να διαγράψετε άμεσα από τα αρχεία και μητρώα σας τα στοιχεία μας».

http://ethnikismos.net 

Advertisements