Αν δεν τις απαξιώσουν, πως θα τις καταργήσουν;

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντίνου, Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ηλείας

Σε όλες τις μεγάλες πόλεις είδαμε και φέτος τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας (για ποιους;) κατά την διάρκεια των εορταστικών παρελάσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός, κλούβες και κάγκελα παντού, που δίνουν την εικόνα μιας χώρας που είναι στα πρόθυρα της εξέγερσης.

Για να έχουν την δυνατότητα να παρελάσουν οι «επίσημοι», δηλαδή οι εκπρόσωποι του κλεπτοκρατικού τόξου, δημιουργούνται νεκρές ζώνες και αποκλείεται από αυτές ο «κυρίαρχος λαός» του οποίου την ψήφο θα ζητήσουν τον Μάιο…

Με μαθηματική ακρίβεια, στοχεύουν στην σταδιακή κατάργηση των παρελάσεων. Εκεί αποσκοπεί η πλήρης απαξίωση που ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημιουργούν. Έτσι θα ικανοποιήσουν και τα πάγια αιτήματα της αριστεράς των Ρεπούσηδων που αισθάνονται θλίψη για τον θεσμό των παρελάσεων αφού όπως (ψευδώς) αναφέρουν, δεν υπάρχει πουθενά εις τας Ευρώπας…

Η ίδια η παρουσία των νενέκων της μνημονιοκρατίας ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ βάναυσα το νόημα της Εθνικής Επανάστασης και το Αίμα των Μαρτύρων της. Αντιθέτως, η απουσία τους από τις παρελάσεις θα ήταν πιο ωφέλιμη και μάλιστα, η παρέλαση θα αποκτούσε παλλαϊκό χαρακτήρα, αφού οι Έλληνες θα έδειχναν σε μια ημέρα με τόσους συμβολισμούς, την ΑΗΔΙΑ τους για εκείνους και την λατρεία τους για την Ελλάδα των παραδόσεων, της Τιμής και του Αγώνα. Αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν τα ανδρείκελα της ξενοκρατίας.

Κάπως έτσι, οι ίδιοι μεθοδεύουν την απαξίωση των παρελάσεων, «δεξιοί» και «αριστεροί» (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) και αύριο θα μπορούν περίφημα να τις καταργήσουν αν δεν τις έχουν μετατρέψει πρώτα σε καρναβάλι. Δυστυχώς για εκείνους, πλέον υπάρχει ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα στην χώρα, οι συνειδήσεις αφυπνίζονται και δεν θα καταφέρουν ποτέ να σβήσουν την φλόγα του Ελληνισμού από τις καρδιές του λαού.

Advertisements