Επίσκεψη του Χρήστου Ρήγα στον Πύργο

DSCN2058

Μια άκρως εποικοδομητική επίσκεψη ουσίας στον Πύργο πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα» Χρήστος Ρήγας, το Σάββατο 8 Μαρτίου. Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κρέσπη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Ηλεία, Μαρούδα Δημήτριο, Αθανάσιο Μπόγο , Μιχάλη Πλαστουργό, Δημήτρη Κούρο και τον υπεύθυνο εκλογικού αγώνα Νίκο Παρασκευόπουλο, καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο Πύργου, επισκέφτηκαν την τοπική αγορά της πόλης, όπου έγιναν δεκτοί από επιχειρηματίες και εμπόρους του Πύργου, διανέμοντας εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του κινήματος. Η αντίδραση του κόσμου ήταν άκρως ενθαρρυντική, πολλοί επιχειρηματίες εξέφρασαν στον Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι μνημονιακές κυβερνήσεις, καθώς και η ανύπαρκτη όπως τόνισαν Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Επίσης επισκέφτηκαν την ομάδα ιδιοκτήτων Ταξί της πόλης του Πύργου, όπου και αυτοί με τη σειρά τους, του εξέφρασαν τα δεκάδες προβλήματα του κλάδου τους.

DSCN2053

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις πληγείσες από τις κατολισθήσεις περιοχές του Βουνάργου και Κατακόλου όπου συνοδευόμενος από κατοίκους της περιοχής, διαπίστωσε την ανυπαρξία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος η όποια όπως τόνισε ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, η γραφειοκρατία η οποία πνίγει την περιφέρεια, καθώς και η αδυναμία της εκάστοτε περιφερειακής αρχής την αναγκάζει να κωφεύει και την καθιστά ανίκανη να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό πρόβλημα των κατολισθήσεων. Τέλος όπως τόνισε η Περιφέρεια έπρεπε να κινητοποιηθεί τάχιστα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των κατοίκων.

DSCN2048

Τέλος επισκέφτηκε το Σκουροχώρι όπου για ακόμη μια φορά η θερμότατη υποδοχή των κατοίκων δηλώνει πως η «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα» είναι η Πρώτη δύναμη, που θα σαρώσει στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου στην Ηλεία.

Advertisements