Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά του Πύργου

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση, της Τ.Ο Πύργου το πρωί της Τετάρτης 19/2 στην εμπορική λαϊκή του Πύργου. Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. με επικεφαλής τον υποψήφιο με την «Ελληνική Αυγή Για Την Δυτική Ελλάδα» αντιπεριφερειάρχη Νομού Ηλείας, Νικόλαο Κρέσπη μετέβησαν στην λαϊκή αγορά του Πύργου κατά την οποία μοιράστηκαν περισσότερα από 300 φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπα ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος.

Θερμή για άλλη μία φορά, η υποδοχή των κατοίκων στην επίσκεψη των συναγωνιστών αλλά γεμάτοι οργή κι αγανάκτηση ως προς τους κυβερνώντες και τους περιφερειακούς υποτακτικούς τους, οι οποίοι ευθύνονται για την απόλυτη παρακμή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα για την καταβαράθρωση της οικονομίας του Νομού μας.

Ο συναγωνιστής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νικόλαος Κρέσπης συζήτησε μαζί τους για όλα τα προβλήματα που τους ταλανίζουν. Τόνισε ότι ένας ολόκληρος κόσμος γεωργικός και κτηνοτροφικός μαστίζεται κι αγνοείται από όλους τους ξενόδουλους πολιτικάντηδες. Ζήτησε από όλους να ταχθούν στον αγώνα μας για κάθαρση κι εξυγίανση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι έκανε κατανοητό σε όλους ότι η ψήφος στην Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα, είναι ψήφος χρέους και καθήκοντος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements