Χρυσή Αυγή και… τέρμα τα δάκρυα

KATSIFARAS

Τύψεις και οδυρμός, αποχωρίσεις και αλληλοκαρφώματα, από τους «πολιτικούς λαγούς» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα από την πιστή μνημονική παράταξη του περιφερειάρχη Κατσιφάρα. Η περιφερειακή σύμβουλος νομού Ηλείας Νίκη Κοκκαλιάρη, με μια επιστολή που απέστειλε προς τον Π.Δ.Ε Απόστολο Κατσιφάρα, δηλώνει προεκλογικά πως εγκαταλείπει το καράβι της παράταξης του και ανεξαρτητοποιείται, τονίζοντας μάλιστα και το ανύπαρκτο έργο του Κατσιφάρα, για το νομό Ηλείας.

Στην επιστολή που έστειλε «μετά κροκοδείλιων δακρύων και τύψεων» αναφέρει για μη τήρηση δημοκρατικών διαδικασιών της περιφερειακής παράταξης πάνω σε φλέγοντα ζητήματα της Π.Δ.Ε. από τον εκάστοτε περιφερειάρχη. Το γελοίο όμως της επιστολής είναι το σημείο που αναφέρεται, πως ο περιφερειάρχης τήρησε κατά γράμμα της μνημονικές εντολές των αφεντικών τους, λες και δεν το γνωρίζαμε. Καταγγέλλει τέλος χρήματα που αφαιρέθηκαν από σημαντικά έργα για το νομό Ηλείας, καθώς και για άνιση κατανομή χρημάτων από το κατασπαραγμένο ταμείο Μολυβιάτη.

Ας γνωρίζουν ότι οι προεκλογικές δακρύβρεχτες επιστολές ανεξαρτητοποίησης, των στελεχών του αποκόμματος του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν τον πανικό που βιώνουν για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μάιου που φτάνουν. Ο Ηλειακός λαός γνωρίζει την περιφρόνηση και το ανύπαρκτο έργο που συντελέστηκε για την εξαθλίωση του.

Advertisements