Συνεχίζονται τα ρατσιστικά πογκρόμ κατά Ελλήνων

LATHRO

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 95ΧΡΟΝΗ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Μια ακόμα δολοφονία ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης Ελληνίδας από ληστοσυμμορίες «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», αποκαλύφθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η δολοφονία έγινε τον περασμένο Ιούνιο, με δράστες μια 34χρονη από την Γεωργία και δύο άνδρες ομοεθνείς της. Η 34χρονη (της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί) είχε προσληφθεί ως οικιακή βοηθός 95χρονης Ελληνίδας, για το διάστημα που έλειπαν από το διαμέρισμα η κόρη της και ο άνδρας της, οι οποίοι βρίσκονταν σε ολιγοήμερες διακοπές.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους, οι δύο Γεωργιανοί μπήκαν στο διαμέρισμα ενώ βρισκόταν εκεί και η 34χρονη, κλέβοντας τις οικονομίες της γιαγιάς και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν όλοι μαζί. Η 95χρονη υπέστη σοκ και σωριάστηκε στο πάτωμα, όπου έμεινε αβοήθητη επί τρεις μέρες, μέχρι που ήρθε στο σπίτι η κόρη της, η οποία την μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι βλάβες που προκλήθηκαν στην υγεία της γερόντισσας ήταν μη αναστρέψιμες κι έτσι κατέληξε τις επόμενες ημέρες.

ΑΓΡΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ 74ΧΡΟΝΟ
Βάναυση επίθεση από τρεις ληστοσυμμορίτες δέχτηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι ένας 74χρονος ανυπεράσπιστος Έλληνας, στη Μεσσοκόμη Σερρών, Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου του 74χρονου και εισήλθαν στο σπίτι του την ώρα που αυτός κοιμόταν. Στη συνέχεια τον έδεσαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα προκειμένου να τους δώσει τα χρήματα που, όπως πίστευαν, είχε. Ο 74χρονος προσπάθησε να τους πείσει ότι δεν είχε φράγκο, αλλά οι δράστες δεν τον πίστεψαν και τον κτύπησαν ανελέητα. Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι και φεύγοντας φίμωσαν τον συνταξιούχο. Όταν πέτυχε να λυθεί, πήγε αιμόφυρτος, λίγα μέτρα πιο κάτω, στο σπίτι της κόρης του και ζήτησε βοήθεια.

«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…

Advertisements